1η αγωνιστική

*Μετρούν 3/4 αναμετρήσεις με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*H Σάντνες δεν έχει υποστεί ήττα από τη Σκάιντ στα πρόσφατα 4 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΣΑΝΤΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 1-4 από την Έγκερσουντ σε φιλικό ματς. Στο 8’ ο Λάνκοφ-Ντάλμπι το 0-1, στο 10’ ο Χάλγκουνσετ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 19’ και στο 38’ ο Σλέβελαντ πέτυχε δύο γκολ για το 1-3 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 53’ ο Στάλεσεν σκόραρε για το τελικό αποτέλεσμα.  

Η Σάντνες έκανε μια σεζόν πάνω-κάτω όπως θα την ήθελε, καθώς τερμάτισε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είχε την ευκαιρία να παίξει στα πλέι οφ ανόδου. Εκεί, ωστόσο, την απέκλεισε η Κονγκσβίνγκερ. Ο Μπιάρνε Μπέρντσεν παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχει εμπειρία από πάγκους στο νορβηγικό ποδόσφαιρο και θεωρείται ο κατάλληλος για να οδηγήσει τη Σάντνες στην Eliteserien. Αποκτήθηκαν μόλις τρεις παίκτες, ο σημαντικότερος εξ αυτών, ο Τορστάινμπε από τη Βίκινγκ. Απώλειες οι Έκελαντ, Στέλος, Λαντού-Λαντού, Χέγκεμ.

Σάντνες Στατιστικά

*3 σερί αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*3/5 παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν

*Δέχεται γκολ σε 7/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΚΑΪΝΤ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Στρέμεν, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας. Στο 30’ ο Εφιόμ σκόραρε για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58’ η Στρέμεν ισοφάρισε σε 1-1, όμως στο 77’ ο Νόρνενιεν σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σκάιντ κατάφερε να σώσει τη χρονιά πέρυσι και να μείνει στην OBOS-ligean, έπειτα από μπαράζ παραμονής. Νίκησε δύο φορές την Άρενταλ σε ισάριθμες αναμετρήσεις και να παίξει για δεύτερη σερί σεζόν στην κατηγορία, με την ελπίδα φυσικά να έχει την ίδια κατάληξη αλλά με λιγότερο άγχος και πίεση. Ο Γκαρντ Χόλμε μένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Όσλο. Σημαντική προσθήκη ο Κρίστοφερ Χόβεν από τη Σόγκνταλ. Νέα πρόσωπα επίσης, οι Νάουσνταλ (Χάουγκεσουντ), Νίλσεν (Σάρπσμποργκ).  

Σκάιντ Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*3/5 παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν

*Σκοράρει σε 4/10 ματς εκτός έδρας

Σάντνες – Σκάιντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ