*29η αγωνιστική

*No/Goal ήρθαν οι 4/5 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Νις – Ανζέ 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΑΝΖΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Λανς. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 26’, δέχθηκε το 2-0 στο 30’ και το 3-0 στο 46’.

Δεν διαφαίνεται φως στον ορίζοντα, το σερί ηττών καλά κρατεί, στην πρόσφατη χρονικά υποχρέωσή της ηττήθηκε δίκαια και καθαρά με 3-0 από τη Λανς. Υστέρησε σημαντικά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο είδε την εστία της να παραβιάζεται δύο φορές, δεν βρήκε κάποια απάντηση στη συνέχεια. Με το 3-0 στις αρχές του δευτέρου μέρους η Λανς “κλείδωσε” το “τρίποντο”.

Πέμπτη διαδοχική ήττα για την Ανζέ, αγνοεί τη νίκη 20 αγωνιστικές (0-2-18), με τη διαφορά της από τη σωτηρία να παραμένει σε διψήφια επίπεδα. Με τον υπηρεσιακό Ντουζέ θα πορευθεί ως το φινάλε της σεζόν. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα (63 γκολ) και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (21 γκολ). Σε 14 παιχνίδια στην έδρα της πανηγύρισε μόλις μια νίκη (1-2-11).

Έλειψαν στο προηγούμενο ο στόπερ Μπλάζιτς και ο επιθετικός Σαλαμά, αμφότεροι δεν είναι ούτε τώρα διαθέσιμοι. Επιστρέφουν ο αμυντικός Σετί και ο χαφ Γκουλάμ.

ΑΝΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*N/G τα τρία τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λοριάν. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 30’, ισοφάρισε με τον Λαμπόρντ στο 77’, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 90’.

Με έφεση στις ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα, έφερε ακόμη μία την τελευταία χρονικά αγωνιστική, αυτή τη φορά στη Νις. Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ελαφρώς χειρότερη, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο μισάωρο και πήγε με το εις βάρος της σκορ στην ανάπαυλα. Αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, έψαξε την ισοφάριση, δικαιώθηκε για την επιμονή της, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το κάτι παραπάνω στα τελευταία λεπτά.

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Ντιγκάρ, είχαν προηγηθεί αυτές με Οσέρ (1-1 εντός) και Ναντ (2-2 εκτός), επέκτεινε το αήττητο στα 11 παιχνίδια (6-5-0), έχασε έδαφος στη μάχη της Ευρώπης, με τη διαφορά της από την πεντάδα να μεγαλώνει στους έξι πόντους. Οι 7/10 τελευταίες έξοδοί της ήρθαν Goal/Goal, είναι αήττητη στις πέντε πιο πρόσφατες (3-2-0).

Παραμένουν τραυματίες ο εξτρέμ Ντιόπ και ο δεξιός μπακ Ατάλ, νέα απώλεια ο δεξιός μπακ Λοτομπά. Έμεινε εκτός και ο χαφ Μπουνταουΐ που έλειψε σε διεθνή καθήκοντα. Επανέρχονται ο αμυντικός Μεντί, ο φορ Μοφί και ο χαφ Ενταγισιμίγιε.

ΝΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος.

*2-3 γκολ τα 4/6 πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ανζέ – Νις στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ