33η αγωνιστική

*Μετρούν 5/6 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα 6 παιχνίδια ανάμεσά τους, ανεξαρτήτως έδρας.

*Α’ Γύρος: Οβιέδο – Γρανάδα 1-0 | Στο Κόπα ντελ Ρέι: Οβιέδο – Γρανάδα 1-0

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΓΡΑΝΑΔΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 1-2, εκτός έδρας, της Αλμπαθέτε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 30’ ο Ουζούνι σκόραρε για το 0-1 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 54’ ο Ρίκαρντ Σάντσεθ έκανε το 0-2 για τη Γρανάδα, ενώ στο 64’ ο Ιγίνιο Μαρίν μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Γρανάδα επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αλμπαθέτε (1-2) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής. Νωρίτερα, άφησε δύο πόντους εντός έδρας, σε ματς που δεν το περίμενε, με αντίπαλο την Πονφεραδίνα (2-2). Ουσιαστικά, εκείνη έσωσε το βαθμό στο φινάλε και διατήρησε το αήττητο στην έδρα της, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πρόσφατα πέντε για τους “Ναθαρίες”. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι διεθνείς Ουζούνι και Βάισμαν, τραυματίας και ο Χόρχε Μολίνα, υπέστη ρήξη χιαστών και θα λείψει μήνες. Επίσης, είναι εκτός και οι Ραούλ Τορέντε, Ροτσίνα, Καμπάκο.

Γρανάδα Στατιστικά

*4/5 παιχνίδια τελευταία είχαν goal/goal

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 3/16 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΒΙΕΔΟ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1, εκτός έδρας και αντίπαλο τη Λεγανές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είχαν πρωτίστως το μυαλό τους στην άμυνα στο πρώτο μέρος και οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν αξιοποιήθηκαν. Τη λύση έδωσε στους φιλοξενούμενους, ο Λουίσμι με γκολ στο 76’. 

Η Οβιέδο έβγαλε αντίδραση και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, στη μάχη που δίνει να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Επικράτησε της Λεγανές (0-1) εκτός έδρας και επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από πέντε αγωνιστικές. Δεύτερο σερί παιχνίδι που δε χάνει, ενώ επίσης, κρατά το μηδέν στα μετόπισθεν. Απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Τενερίφη, χωρίς τέρματα, νωρίτερα. “Θέλω να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που είδα στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λεγανές. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να καταφέρει ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους που έχουν θέσει οι διοικούντες”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός Άλβαρο Θερβέρα. Νέο πρόβλημα η απουσία του τιμωρημένου Μπρετόνες, προστίθεται στους τραυματίες Γίμι Σουάρεθ, Ρόδρι Ταρίν, Χάβι Μιέρ, Πομάρες, Σεκέιρα.

Οβιέδο Στατιστικά

*9/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*Σκοράρει σε 11/16 παιχνίδια εκτός έδρας

Γρανάδα – Οβιέδο στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ