22η αγωνιστική (τελευταία κανονικής διάρκειας)

*Οριστικά στα πλέι άουτ η Άαλμποργκ. Με νίκη εξασφαλίζει σίγουρα τη συμμετοχή της στα πλέι οφ η Ράντερς, ειδάλλως θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από Σίλκεμποργκ, Οντένσε και Μίντιλαντ.

*Goal/Goal τα 3/5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Ράντερς – Άαλμποργκ 1-0

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Οντένσε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (πεν. 33′, 50′), για να μειώσει απλά στις καθυστερήσεις του αγώνα, με το τέρμα του Γκράνλι.

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Άαλμποργκ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Έρικ Χάμρεν φιλοξενήθηκε από την Οντένσε, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1.

Έβδομη ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί, οπότε και μοιράζεται πλέον την τελευταία θέση με τη Λίνγκμπι, έχοντας αμφότερες από 15 βαθμούς, οπότε και θα δώσει μεγάλη μάχη στα πλέι άουτ, για να αποφύγει τα χειρότερα. Επικράτησε μια φορά στα δέκα φετινά εντός της στη διοργάνωση (1-5-4). Εκτός μάχης οι τραυματίες Κάσπερ Γιόργκενσεν, Ίβερ Φόσουμ, Γιέπε Πέντερσεν και Γιουνές Μπακίζ.

Άαλμποργκ Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΝΤΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από την Άαρχους, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (45’+2, πεν. 53′), για να μείνει και με δέκα παίκτες στο 82′ με την αποβολή του Γιόχανσον. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Καμαρά μείωσε για το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων για τη Ράντερς, στο οποίο και μετρούσε μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τόμας Τόμασμπεργκ υποδέχθηκε την Άαρχους, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνιση της, βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα, ενώ έμεινε και με δέκα παίκτες προς το φινάλε. Παρότι μείωσε το σκορ στα τελευταία λεπτά, δεν κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.

Παρά την απώλεια της αυτή, διατηρείται στην έκτη θέση, οπότε και με πιθανή επικράτηση σήμερα, θα εξασφαλίσει και τυπικά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ελπίζει. Χωρίς διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (0-4-2). Εκτίει τιμωρία ο Καρλ Γιόχανσον, που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι.

Ράντερς Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα δυο τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 3.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Άαλμποργκ – Ράντερς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ