Προγνωστικά FIBA Champions League (09/03): Με φόρα από το Κύπελλο

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:

5302.ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ (19:00)

Σε μεγάλη φόρμα η Ουνικάχα Μάλαγα, μετά και την κατάκτηση του Ισπανικού Κυπέλλου, με εμφανίσεις «έπος» στο τουρνουα, αφού νίκησε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Τενερίφη, στον τελικό, ενώ μετά συνέχισε με νίκες παντού. Κέρδισε και τη Γαλατά στην Ισπανία, την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα παίζουν τον «οφειλόμενο» αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Με νίκη σήμερα, μέσα στην Πόλη, οι Ισπανοί παίρνουν την πρώτη θέση κι έτσι θα έχουν καλή συνέχεια, στα λόγια, στον θεσμό, αφού θα αποφύγουν ως πρώτοι τις άλλες δυνατές ομάδες του θεσμού, τουλάχιστον μέχρι το Final-4, το οποίο μάλιστα Ισπανικά ΜΜΕ έχουν αναφέρει ότι θέλει να το διοργανώσει κιόλας. Είναι πρώτη και αήττητη στον όμιλο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο BCL φέτος δεν έχει χάσει εκτός έδρας, ενώ γενικά έχει μόνο μία… ήττα!

Η Γαλατά δεν «πατάει» καλά, έχει πέντε σερί ήττες μέσα – έξω απ’ τα σύνορα, όμως ήταν καλή στην Ισπανία με την Ουνικάχα στην ήττα με 81-76. Για να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να κερδίσει τους Ισπανούς σήμερα και την ΑΕΚ μέσα στην Αθήνα με τη διαφορά των 10 πόντων που είχε χάσει, συνδυασμός που είναι πολύ δύσκολος με βάση και με την εικόνα της ομάδας του Ανδρέα Πιστιόλη. Ο Φλόιντ δεν έπαιξε και πάλι για την ομάδα της Πόλης και ίσως μείνει εκτός και σε αυτή την αναμέτρηση.

Οι Ισπανοί είναι φορμαρισμένοι, είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και να «κλειδώσουν» έτσι την πρώτη θέση στον όμιλο και όσο δύσκολο κι αν είναι ένας αγώνας στην Κωνσταντινούπολη, έχουν τα φόντα να το κάνουν. Θα τους στηρίξουμε και για να πάμε και σε καλύτερη απόδοση, θα πάμε στο διπλό και στο over 161,5 σε απόδοση 3,60 που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Γαλατασαράι – Ουνικάχα Μάλαγα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ