1η Αγωνιστική

* No Goal τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΝΙΟΥΕΛΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Πλατένσε. Ο Σόρδο (11’) άνοιξε το σκορ για τη Νιούελς, ο Μοργαντίνι ισοφάρισε στο 27’ για την Πλατένσε. Στο 59’ ο Σόρδο έχασε πέναλτι για τη Νιούελς, ο Μπαλντασάρα γύρισε το ματς (62’) για τους γηπεδούχους και τρία λεπτά αργότερα ο Γκονσάλες ισοφάρισε στο τελικό σκορ.

Γλυκόπικρη η γεύση της πρεμιέρας για τη “λέπρα”, στο ντεμπούτο του κόουτς Χάιντσε στον πάγκο της. Θετικός ο βαθμός στο Βισέντε Λόπες, αλλά βάσει εμφάνισης θα μπορούσε να έχει φύγει με τη νίκη.

Προηγήθηκε με σχεδόν ασίστ του τερματοφύλακά της, το βολέ του Όγιος βρήκε τον Γκονσάλες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας για το 0-1. Κάτω από την εστία όμως ο Όγιος δεν ήταν αυτός που έπρεπε, φέρει ευθύνη για την ισοφάριση. Αντιθέτως ο γηπεδούχος κίπερ έβγαλε το αυστηρό πέναλτι που κέρδισε η Νιούελς και η γκάφα του Όγιος έφερε την προσωρινή ανατροπή δευτερόλεπτα αργότερα. Άμεση η απάντηση της Νιούελς με ωραία συνεργασία από το αριστερό άκρο, έδειξαν να συμβιβάζονται με το βαθμό στο τέλος οι δύο ομάδες.

“Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Βέλεζ, τα παιδιά έχουν αναρρώσει πλήρως. Θα πρέπει να πάρουμε την κατοχή και να παίξουμε κάθετα” δήλωσε ο κόουτς Χάιντσε.

Αμφίβολοι οι Ρεκάλδε (φορ) και Μοσκέρα (δεξί μπακ), τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα ντεμπουτάρουν. Μακροχρόνια εκτός ο Βανχιόνι (αρ. μπακ), τραυματίες και οι μέσοι Πορτίγιο, Μπάλτσι.

ΝΙΟΥΕΛΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 7/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 8/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΕΛΕΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-1) επί της Χιμνάσια. Ο Χανσόν έκανε το 1-0 στο 26ο λεπτό, ο Μπόου σκόραρε δις (54’ & 57’) για το 3-0 της Βέλεζ και στο 67’ ο Ενρίκε μείωσε για τη Χιμνάσια.

Η καλή εικόνα των φιλικών προετοιμασίας μεταφέρθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τη Δευτέρα και η “φορτίν” μπήκε με το δεξί σε μία σεζόν που φιλοδοξεί να επιστρέψει στη διεκδίκηση μεγάλων στόχων.

Από νωρίς έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση ο ποιοτικός φορ Μπόου, αυτός απείλησε πρώτος στο ματς και από το κόρνερ που κέρδισε προήλθε το προβάδισμα της Βέλεζ. Αυτός πήρε το “ριμπάουντ” σε νέα στατική φάση για το 2-0, αυτός ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την αντεπίθεση που έφερε το τρίτο γκολ. Δεν απειλήθηκε η άμυνά της από τη Χιμνάσια στην πρώτη ώρα αγώνα, από κόρνερ μείωσαν οι φιλοξενούμενοι.

Στο Λίνιερς έφτασε τις 6 σερί πρωταθληματικές νίκες η ομάδα του Μεδίνα, μακριά από την έδρα της όμως έχει να κερδίσει από το Μάιο με ρεκόρ 0-6-8 έκτοτε!

ΒΕΛΕΖ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Νιούελς – Βέλεζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ