18η Αγωνιστική

* Στον 1ο γύρο (07/08): Σάντα Κλάρα – Κάζα Πία 0-0

ΚΑΖΑ ΠΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Ζιλ Βισέντε. Ο Μάρτινς άνοιξε το σκορ για την Κάζα Πία στο 46ο λεπτό, αλλά η Ζιλ Βισέντε γύρισε το παιχνίδι με Ναβάρο (50’ & 62’) και Καρβάλιο (54’).

Αγνώριστη η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος στα δύο τελευταία παιχνίδια της, υπέστη ισάριθμες ήττες από ομάδες στα μέτρα της, δεχόμενη 5 γκολ ενώ στα 15 προηγούμενα παιχνίδια είχε δεχθεί μόλις 11. Κόντρα στο φετινό χαρακτήρα της, στην εξαιρετική ανασταλτική τακτική που παρουσιάζει όταν έχει το σκορ που θέλει, η ανατροπή που δέχθηκε την περασμένη Κυριακή.

Η Ζιλ Βισέντε έδειξε από νωρίς ότι έχει τον τρόπο να την πληγώσει στα μεσοδιαστήματα, την απείλησε σοβαρά δις στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με γεμάτο δοκάρι. Με απόλυτο αιφνιδιασμό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, η Κάζα Πία ξεδιπλώθηκε σεμιναριακά για το 1-0 στα 13 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα. Οι στόπερ της αδράνησαν όμως στα επόμενα λεπτά, σε απλή σέντρα και κόρνερ για την γρήγορη ανατροπή. Σαστισμένη και σε ανισορροπία δέχθηκε και τρίτο γκολ που “τέλειωσε” νωρίς το παιχνίδι.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν πωλήσεις ως το τέλος του μεταγραφικού “παραθύρου” ο κόουτς Μάρτινς, αρκετοί παίκτες της είναι στόχοι μεγαλύτερων ομάδων.

Στα αγωνιστικά, σταθερά εκτός είναι ο εξτρέμ Νατέλ, ενώ και ο επιδραστικός αριστερός μπακ Λέλο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και δεν θα προλάβει εκ νέου, όπως και ο Νέτο (μέσος). Εξέτισε τιμωρία κι επιστρέφει ο φορ Κλέιτον.

ΚΑΖΑ ΠΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 10/12 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-3) από την Μπενφίκα. Ο Άουρσνες άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, ο Ράμος έκανε το 0-2 στο 16’ και ο Γκέδες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 80’.

Γνώριζε εξ αρχής ότι θα χρειαζόταν μία υπερβατική εμφάνιση από τους παίκτες του και βοήθεια από τον αντίπαλο για να πάρει κάτι στο εντός έδρας ντεμπούτο του ο κόουτς Σιμάο. Επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική εικόνα των ομάδων στην πολύ εύκολη νίκη της Μπενφίκα το προηγούμενο Σάββατο και η Σάντα Κλάρα πλέον έφτασε τα 8 παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-6), ενώ δεν σκόραρε στα τέσσερα πιο πρόσφατα.

Δεν κατάφερε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση η Σάντα Κλάρα στους “αετούς”, κυριαρχήθηκε από το πρώτο λεπτό και το γρήγορο 0-2 διαμορφώθηκε εύκολα με την άμυνά της ανήμπορη να περιορίσει τις διαρκείς κινήσεις των αντιπάλων. Τυχερή που τράβηξε χειρόφρενο η Μπενφίκα, δε φαινόταν ότι έχει λύση αμυντικά, ενώ στο επιθετικό κομμάτι, έβγαλε μερικές μικρο-ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

“Αυτή ήταν μία σημαντική εβδομάδα για εμάς, ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα γιατί είχαμε αρκετές ημέρες να προετοιμαστούμε και να δουλέψουμε πάνω στη συνοχή μας. Στόχος μας είναι να πάρουμε 22 πόντους στο δεύτερο γύρο” δήλωσε ο κόουτς Σιμάο.

Τραυματίες οι Στεφάνοβιτς (μέσος), Περέιρα (κίπερ), Ντομίνγκος (αμυντικός), Ζορντάο (μέσος), εκτός ομάδας έχουν τεθεί οι Καρβάλιο (μέσος), Αντρεζίνιο (εξτρέμ), Μάρκος (φορ) και Βαλέντε (μέσος). Εξέτισε τιμωρία ο Σανιά (δεξί μπακ).

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 8/10 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της

Κάζα Πία – Σάντα Κλάρα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ