25η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα πρόσφατα 2 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Λούγο – Αλμπαθέτε 1-2

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 εντός έδρας, με αντίπαλο την Ανδόρα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 54’ ο Παστόρ αποβλήθηκε για λογαριασμό της Ανδόρα και στο 75’ ο Μάνου Φουστέρ πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι. Στο 89’ αποβλήθηκε και ο Έντερ Σαράμπια από τον πάγκο των γηπεδούχων. 

Η Αλμπαθέτε είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώνει εκ νέου την εξαιρετική της πορεία στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Προέρχεται από την εκτός έδρας επιτυχία με αντίπαλο την επίσης νεοφώτιστη Ανδόρα (0-1), παρότι το ματς είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Τέταρτη νίκη στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια για το συγκρότημα του Ρουμπέν Αλμπές, συμπλήρωσε έξι ματς δίχως ήττα. Απόδειξη της καταπληκτικής σεζόν που κάνει, είναι ότι βρίσκεται στην εξάδα των πλέι οφ ανόδου. “Το να πιστέψουμε ότι θα βάλουμε πολλά γκολ απέναντι στη Λούγο, είναι κάτι που απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα”, δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στη συνέντευξη τύπου. Εξέτισε και επιστρέφει στην αποστολή ο Άλβαρο Ροδρίγκεθ, όμως είναι εκτός οι Χουάνμα Γκαρθία, Μαέστρε και Χάβι Χιμένεθ.

Αλμπαθέτε Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*3 σερί παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/12 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΓΟ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2, από τη Βιγιαρεάλ Β’, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος παρά τις ευκαιρίες των δύο ομάδων, δεν υπήρξε σκορ. Στο 50’ ο Λοθάνο έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και στο 52’ αποβλήθηκε ο Αλμπέρτο Ροδρίγκεθ θα για τη Λούγο. Στο 54’ ο Μιγιάν το 0-1 με πέναλτι, στο 66’ ο Κουέγιαρ το 1-1. Στο 67’ ο Γουάλεϊ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Λούγο εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την κατάταξη και την παρουσία της στη Σεγούντα Ντιβισιόν και του χρόνου. Συγκεκριμένα, είναι στην προτελευταία θέση και είναι φυσικό να αισθάνεται πίεση για άμεση συγκομιδή βαθμών. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ Β’ (1-2), η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη και πέμπτη στα πρόσφατα έξι ματς για το συγκρότημα του Φραν Χούστο. Απέκτησε τον Χαβιέρ Αβιλές από τη Λεγανές, ο οποίος αγωνίζεται κατά βάση ως δεξιός εξτρέμ. “Ο δρόμος είναι μακρύς, έχουμε μια καλή ευκαιρία την Κυριακή να δώσουμε συνέχεια στα θετικά. Θέλουμε να κάνουμε βήματα μπροστά”, δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός της Λούγο. Είναι εκτός ο τιμωρημένος Αλμπέρτο Ροδρίγκεθ, εκτός ομάδας ο Τσάβι Τόρες. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Χουάνπε, Λοσάνο, Χεσούς Φερνάντεθ, Χοσέλου, Πάντιτς. 

Λούγο Στατιστικά

*8/10 ματς τελευταία είχαν under 2.5 γκολ

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*Σκοράρει σε 7/12 παιχνίδια εκτός έδρας

Αλμπαθέτε – Λούγο στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ