*Αναμέτρηση για τον 4ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Οποια ομάδα κερδίσει, προκρίνεται. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Οι πέντε τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν λήξει under 2,5 μαζί με N/G

ΙΠΣΟΥΙΤΣ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Η Ιπσουιτς κέρδισε άνετα με 4-0 εντός έδρας την Μόρκαμ, ούσα πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Λαντάπο, ο οποίος έκανε και το 2-0 στο 16’, έχοντας και δοκάρι ενδιάμεσα με έναν άλλο παίκτη της. Και πέτυχε δύο τέρματα ακόμη, πριν λήξει το ημίχρονο, με τον Τσάπλιν στο 38’ και στις καθυστερήσεις του.

Η Ιπσουιτς επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από δύο αγώνες που δεν τα είχε καταφέρει, με εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα, αφού διέλυσε με 4-0 εντός έδρας την Μόρκαμ. Αλλωστε γενικώς στο γήπεδό της φέτος είναι αρκετά δυνατή, έχοντας 12 νίκες σε 20 αγώνες, πέντε στους εφτά πιο πρόσφατους που παραμένει αήττητη, ενώ γενικώς έχει χάσει μόνο από τις Κόλτσεστερ (ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, για το Λιγκ Καπ), Πόρτσμουθ (στο Λιγκ Τρόφι), Λίνκολν (στο πρωτάθλημα).

Είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας της, στο -4 από την πρώτη δυάδα που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, αλλά και με αγώνα περισσότερο από την ομάδα που απέχει τόσο. Αλλά έχει ξεφύγει στο +13 από την έβδομη θέση που δεν οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο.

Τραυματίες είναι ο αμυντικός Μπολ και ο μέσος Καμαρά, ενώ ο τεχνικός της, Κίεραν ΜακΚένα, προανήγγειλε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα. Αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αμυντικό Κλαρκ που έχει παίξει στον θεσμό με άλλη ομάδα.

Ιπσουιτς Στατιστικά

*Εχει δύο σερί over 2,5

*Εχει 5/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 12/20 N/G εντός έδρας

*Εχει 11/20 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΝΛΙ (Τσάμπιονσιπ)

Προηγούμενο ματς: Η Μπέρνλι κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Γουέστ Μπρομ, παρόλο που βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Φούρλονγκ μόλις στο έβδομο λεπτό! Ισοφάρισε με τον Τέλα στο 75’ και πήρε τη νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τουέιν στο 87ο λεπτό.

Η Μπέρνλι πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη, κερδίζοντας 2-1 εντός έδρας την Γουέστ Μπρομ, με ανατροπή και δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη της, 14η στους 16 τελευταίους αγώνες, στους οποίους έχασε μόνο από την δεύτερη της κατηγορίας της, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ, με αμφότερες τις ήττες μακριά από το γήπεδό της!

Είναι ξεκάθαρα σε πορεία επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού όχι απλά είναι πρωτοπόρος της κατηγορίας της, βρίσκεται στο +18 (!) από την τρίτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, ενώ είναι και στο +5 από την δεύτερη.

Ο προπονητής της, πρώην μεγάλος ποδοσφαιριστής, ο Βέλγος Βίνσεντ Κομπανί, είπε πώς έχει βρεθεί σε πολλές ομάδες, αλλά αυτή μοιάζει να έχει κάτι το ξεχωριστό. Και είπε πώς οι παίκτες του απέδειξαν πώς εκτός από ποιότητα, διαθέτουν και χαρακτήρα.

Εκτός του τραυματία αμυντικού Χάργουντ – Μπέιλις, χτύπησαν και θα απουσιάσουν και οι μέσοι Γκούντμουντσον, Μπένσον.

Μπέρνλι Στατιστικά

*Εχει 12/16 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 9/16 G/G εκτός έδρας

Ιπσουιτς – Μπέρνλι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ