19η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, τα 6 εξ αυτών συνδυάστηκαν με Over 2.5.

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΟΥΜΡΑΝΙΕΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Γκιρεσούνσπορ. Ο Μρσιτς στο 83ο λεπτό πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Στο καλύτερο σημείο της σεζόν της βρίσκεται η Ουμρανιεσπόρ, η διακοπή την ωφέλησε. Πήρε 7 πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια της, όσους δηλαδή είχε κατακτήσει στα 14 προηγούμενα, ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας και είναι πλέον σε απόσταση βολής από την παραμονή.

Την περασμένη Κυριακή στην Κερασούντα πραγματοποίησε την καλύτερη αμυντική εμφάνιση της στην Super Lig, δεν ήταν απλά ότι κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν πίσω, αλλά δεν επέτρεψε ούτε μία “καθαρή” ευκαιρία στην Γκιρεσούνσπορ, παρότι η στατιστική έγραψε 24 τελικές προσπάθειες. Έπαιξε έξυπνα, άρχισε να βρίσκει χώρους στο δεύτερο μέρος και πέτυχε το καθοριστικό γκολ από κόρνερ. Ούτε στην πίεση των τελευταίων λεπτών απειλήθηκε ιδιαίτερα.

“Κατά τη γνώμη μου στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι. Αμυνθήκαμε σθεναρά όμως και στο τελευταίο κομμάτι είχαμε καλύτερη κυκλοφορία.” δήλωσε ο κόουτς Ουτσάρ.

Δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας για το βασικό στόπερ Άλισον, συμπλήρωσε κάρτες ο Γκιουρμπουλάκ (χαφ), τιμωρημένος και ο αναπληρωματικός κίπερ Ντεμίρ. Αντιθέτως εξέτισε κι επιστρέφει ο Γκιοκσού (χαφ). Λύθηκε το συμβόλαιο του Μιμάρογλου (φορ).

ΟΥΜΡΑΝΙΕΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 10/11 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Γκαζιαντέπ. Ο Γιέφτοβιτς έκανε το 0-1 στο 38ο λεπτό, ο Ετέμι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με πέναλτι στο 90+12’!

Υπερασπίστηκε την έδρα της σε δεύτερο σερί παιχνίδι, ωστόσο ο βαθμός που πήρε τη Δευτέρα δεν την άφησε ικανοποιημένη αφού έπεσε στην τελευταία θέση της λίγκας και διατηρήθηκε στο -5 από τις θέσεις παραμονής.

Απείλησε πρώτη στο ματς με την Γκαζιαντέπ σε αντεπίθεση, αλλά οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Έχασαν δύο δυνατές ευκαιρίες σε ροή αγώνα πριν προηγηθούν με κεφαλιά από κόρνερ. Επέστρεψε με μεγαλύτερη εγρήγορση από την ανάπαυλα η Ιστανμπούλσπορ, είχε την επιθετική πρωτοβουλία, πάτησε αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή, αλλά “καθαρή” ευκαιρία δεν έβγαλε μέχρι τις καθυστερήσεις.

Εξέτισε τιμωρία κι επιστρέφει ο αρχηγός Ρόκα (μέσος), αμφίβολος δίνεται ο Γιουλτεκίν (επιθετικός). Αποχώρησε για την Εγιουπσπόρ της Β’ κατηγορίας (ως δανεικός) ο βασικός, αλλά άσφαιρος φορ Γιλμάζ, αντίθετο δρομολόγιο έκανε ο Έζε (φορ) που έχει σκοράρει 6 φορές στην σεζόν.

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 8/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Ουμρανιεσπόρ – Ιστανμπούλσπορ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ