*26η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Νιούπορτ – Ρότσντεϊλ 0-1

*Η Ρότσντεϊλ έχει 2/2 νίκες εντός απέναντι στην Νιούπορτ, αμφότερες με ίδιο σκορ (3-0)

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Προηγούμενο ματς: Η Ρότσντεϊλ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Μπάροου, σε έναν αγώνα που μάλλον έπαιξε γι’ αυτό που πήρε, χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά σε κάποια φάση της αναμέτρησης την αντίπαλο της.

Η Ρότσντεϊλ κατάφερε να αποφύγει μία έκτη συνεχόμενη ήττα, αλλά έφερε ισοπαλία με 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Μπάροου. Και επιστρέφει στην έδρα της, εκεί που πέτυχε την τελευταία της νίκη, πριν γνωρίσει τρεις σερί ήττες στους πιο πρόσφατους αγώνες στο γήπεδό της.

Φυσικά παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 23η και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς πλέον να είναι σε απόσταση βολής, αφού βρίσκεται στο -4 από μία θέση παραμονής.

Συνεχίζουν να απουσιάζουν οι μακροχρόνια τραυματίες Κάμπελ (ΕΠ), Σλίκερ (TE), Γουάιτ (ΑΜ).

Ρότσντεϊλ Στατιστικά

*Εχει 3/4 G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/11 G/G εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Προηγούμενο ματς: Η Νιούπορτ έφερε 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Κρόουλι, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από δύο γκολ του Τέλφορντ, στο 36’ και στο 67’ με πέναλτι. Αρχικά μείωσε με τον Ντόλαν στο 83ο λεπτό, πριν ισοφαρίσει με τον Ζανζάλα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Νιούπορτ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Κρόουλι, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί θετικό έτσι όπως ήρθε, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-2 στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου! Αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη ισοπαλία, τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, με πιο πρόσφατη νίκη σε ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα της, ούσα αήττητη στα δύο τελευταία της εκτός!

Είναι πάντα πολύ χαμηλά, στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, παραμένοντας στην 18η θέση του, απέχοντας ακόμη αρκετά, στο +9 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια είναι και πάρα πολύ μακριά, στο -13, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Πλέον μοναδικός απών είναι ο τραυματίας αμυντικός Κλαρκ που θα απουσιάσει και σήμερα.

Νιούπορτ Στατιστικά

*Εχει 5/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 10/15 G/G εκτός έδρας

*Εχει 8/15 over 2,5 εκτός έδρας

Ρότσντεϊλ – Στόκπορτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ