*4η αγωνιστική 

*Νότιος όμιλος.

*Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στην ιστορία τους.

ΑΕΚ Β

Προηγούμενο ματς: Προβλημάτισε σε ακόμη ένα ματς, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αρνητικό στην έδρα του Αιγάλεω (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική. Ισορροπημένο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις καλές στιγμές του αγώνα. Η ΑΕΚ Β ευτύχησε να προηγηθεί με ωραία ενέργεια του Κοσίδη στο 41′. Στην επανάληψη, μπήκε με ξεκάθαρα αμυντικές βλέψεις ούτως ώστε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα, τακτική που έδωσε μέτρα στον αντίπαλο και πλήρωσε στην συνέχεια (59′). Ανέβηκε προς το τέλος, απείλησε αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Πέρα από το αποτέλεσμα που αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, από το συγκεκριμένο ματς κρατάει και το γεγονός ότι πέτυχε το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα. Καλείται πάντως να διορθώσει αρκετά πράγματα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, προκειμένου να την καταστήσει στο περσινό επίπεδο. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός επιλέγει να μην ανακοινώνει αποστολή πριν από τους αγώνες, δεδομένα πάντως θα απουσιάσουν οι παίκτες που ακροβατούν μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας, μιας και θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για την προετοιμασία της πρώτης. Εκτός με θέμα τραυματισμού ο Τζούντα Γκαρσία (2/0).

ΑΕΚ Β Στατιστικά

*Δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της (0-3-2)

*3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με Ν/G

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Προηγούμενο ματς: Στον ουδέτερο Ταύρο που χρησιμοποιεί προσωρινά για έδρα, ηττήθηκε από την Προοδευτική με 0-1 στο μεσοβδόμαδο εξ’ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος. Σαφώς καλύτερος σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ιεράπετρα, αντιμετωπίζει τεράστιο θέμα στα τελειώματα των φάσεων. Από ένα λάθος στην άμυνα, έμεινε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και παρά τον επιθετικό σφυγμό που έδειξε κατά περιπτώσεις, δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στο ματς.

Το αγωνιστικό του ταβάνι είναι εξαιρετικά χαμηλό και δικαιολογημένα θεωρείται το νο1 φαβορί για τον υποβιβασμό με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Το ρόστερ του δεν συνάδει με την κατηγορία που αγωνίζεται και έχει μείνει στα περσινά επίπεδα ποιότητας. Δεδομένα θα ψάξει για παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι που ακολουθεί. Σταθερά εκτός με τραυματισμό οι Νιντσάκης Ζαφειράκης, ενώ ο Τσαρκάνι δεν υπολογίζεται, μιας και υπάρχει ζήτημα με το δελτίο του.

ΠΑΟ Ρουφ Στατιστικά

*4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια του έληξαν με Over 2,5

*Bρέθηκε να χάνει στα 5/6 τελευταία πρώτα ημίχρονα επίσημων αγώνων του

AEK B – ΠΑΟ ΡΟΥΦ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ