Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: IEM Rio Challengers

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Betarades με το IEM Rio να ξεκινά σήμερα, πιθανότατα η μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει γίνει για το Counter Strike τα τελευταία χρόνια γι αυτό και θα μας απασχολήσει τον επόμενο μήνα.  Πρώτη φορά οι αγώνες θα έχουν κοινό σε όλους τους αγώνες με 18 χιλιάδες tickets να έχουν ήδη πουληθεί, 16 ομάδες και $1,5m αλλά για να είμαστε ειλικρινείς ο τίτλος μετράει πάνω από όλα. Η Βραζιλία είναι χώρα που έχει 3 leagues Counter Strike και γενικά είναι πολύ γνωστό, μην ξεχνάμε πως ο Casemiro έχει ολόκληρη ομάδα ενώ και ο Neymar είναι άρρωστος όπως έχουμε παρακολουθήσει σε αρκετά video του. Πέραν κάθε αμφιβολίας αξίζει κάποιος να το παρακολουθήσει ενώ όλοι οι αγώνες θα βρίσκονται στο Twitch πιθανότατα με τους περισσότερους viewers για κάποιον που δεν γνωρίζει.

Οπως σε κάθε Major οι 8 ομάδες έχουν περάσει ήδη στα τελικά ενώ απομένουν 8 θέσεις για τις οποίες θα παλέψουν 16 ομάδες από όλο το κόσμο στο Challengers που ξεκινά σήμερα. Μηδαμινής σημασίας να επιλέξουμε κάποια μιας και οι περισσότερες είναι μεγαθήρια που απλά δεν πέρασαν απευθείας. Αξία βρίσκουμε μόνο στην περίπτωση των Imperial για πρόκριση στο 2.00,υπάρχουν ομάδες καλύτερες αλλά οι Βραζιλιάνοι ζούν και αναπνέουν για να βρεθούν στα τελικά της χώρας τους. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση πως οι περισσότεροι είναι 30+ είναι και το Last Dance τους σε τελικά και θεωρώ πως θα δώσουν τα πάντα. Οι BIG επίσης στο 1,80 είναι καλή επιλογή βάση δυναμικότητας αλλά ποιος έχει εμπιστοσύνη στους Γερμανούς μετά από τόσες γκέλες τον τελευταίο καιρό.

➡️ Κάθε μέρα στο Betarades.gr βρίσκεις τα πιο HOT προγνωστικα στοιχημα

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

ΙΕΜ Rio Major Challengers – Μακροχρόνια

Ειδικά bets πάνω στους χάρτες για αποκλειστηκά την Challenger φάση έχει βγάλει μόνο η Stoiximan, προσοχή λοιπόν γιατί οι άλλες εταιρείες δίνουν για ολόκληρη την διοργάνωση. Δύο funbet πάνω στα ποσοστά χαρτών που θα επιλεχθούν με αξία μιας και μιλάμε για μεγάλες αποδόσεις με όχι αντίστοιχα ποσοστά επαλήθευσης. Φυσικά χρειαζόμαστε και τύχη διότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε χάσει τέτοιου είδους επιλογή για 0,1% – 0,5% ενώ να τονίσω πως όλα αλλάζουν ακόμα και την  τελευταία μέρα. Υπάρχουν χάρτες όπως Nuke – Anciest για CT% και Vertigo για T% που είναι τα μεγάλα φαβορί μιας και η φύση των χαρτών ευνοεί την μια μεριά έτσι και αλλιώς. Εδώ όμως έχουμε τον παράγοντα της Challenger φάσης που πολύ μεγάλες ομάδες θα αγωνιστούν απέναντι σε πολύ μικρές λόγω παγκόσμιας επιλογής και slot θέσεων σε κάθε ήπειρο. Ετσι για παράδειγμα σε αναμέτρηση των Vitality κόντρα σε IHC ή Grayhound δεν υπάρχει καλή ή κακή μεριά χάρτη υπάρχει μόνο διασυρμός, έτσι χάρτες φαβορί μπορούν να γίνουν σμπαράλια. H Inferno που είναι η πρώτη μας επιλογή είναι έτσι και αλλιώς CT χάρτης απλά θα επιλεχθεί αρκετές φορές και οι book θεωρούν δύσκολο να κρατήσει ποσοστό άνω του 65%. Με την Overpass τα πράγματα είναι διαφορετικά, θα επιλεχθούν ελάχιστα από τις ομάδες και αυτή και η Vertigo, απλά η μια έχει 8.00 και η άλλη 2,75! ΙΣΟΠΟΣΑ και ΜΟΝΑ προφανώς με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά την ερχόμενη Κυριακή.

Εκτίμηση :

  • Χάρτης με το μεγαλύτερο ποσοστό CT% η Inferno με απόδοση 10 στην Stoiximan.
  • Χάρτης με το μεγαλύτερο ποσοστό  T% η Overpass με απόδοση 8 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ