NFL: Οι τραυματισμοί οδηγούν σε ειδική ποντάρισμα

Dimitris_Betarades
Δημήτρης Βασιλάκος
Ανανεώθηκε:
NFL slider
  • Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής ανοίγει με τον αποψινό αγώνα στη Βαλτιμόρη

ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ ΡΕΪΒΕΝΣ  –  ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΜΠΑΚΑΝΙΡΣ  (28/10, 03:15)

ΡΕΪΒΕΝΣ (4-3):

Την γλίτωσαν την 4η διψήφια ανατροπή της σεζόν την περασμένη Κυριακή στο εντός έδρας ντέρμπι με τους Μπράουνς (23-20) και παρέμειναν στην κορυφή της AFC North, παρέα με τους Μπένγκαλς. Κάθε άλλο παρά πειστική ήταν η εμφάνισή τους, περισσότερο το έχασαν οι Μπράουνς το ντέρμπι, που είχαν το τελικό drive, αλλά τα έκαναν μαντάρα με τον κόουτς Στεφάνσκι να παίρνει και πάλι λάθος αποφάσεις στα κρίσιμα downs.

Ο τραυματισμός του Άντριουζ στο γόνατο χάλασε τα πλάνα των Ρέιβενς στο passing game, ο #1 στόχος του Τζάκσον έπαιξε λίγο, δεν κατέγραψε ούτε μία υποδοχή, με αποτέλεσμα οι net passing γιάρδες των Ρέιβενς να μην ξεπεράσουν τις 100! Στο έδαφος σκόραραν και τα δύο touchdowns τους, συνέβαλε στο run game ως συνήθως ο Λαμάρ.

Αμυντικά, το pass rush ήταν ισχυρό, οδήγησαν τον Μπρισέτ σε 5 sacks, σε 2 fumbles, ανέκτησαν την κατοχή σε ένα εξ αυτών. Ευτυχώς για τον κόουτς Χάρμπο, ο συνάδελφός του δεν έτρεξε την μπάλα όσο θα έπρεπε.

  • Ιατρικό Δελτίο:

Εκτός αποστολής ο Κάμπελ (DL), αμφίβολοι οι Άντριουζ (tight end), Μπάινς (linebacker), Έντουαρντς (RB). Μακροχρόνια εκτός οι Ουίλιαμς (safety), Ντόμπινς (RB), Τζέιμς (OL), Φούλερ (cornerback) και Πιρς (DL).

Μπάλτιμορ Ρέιβενς – Τάμπα Μπέι Μπακανίρς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΚΑΝΙΡΣ (3-4):

Ζοφερό το κλίμα στους Μπακανίρς, την Κυριακή έπεσαν θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης της σεζόν! Όχι απλά έχασαν ως φαβορί 13.5 πόντων στην Σάρλοτ από τους “ξεδοντιασμένους” Πάνθερς, ταπεινώθηκαν με 21-3! Οικτρή η ανάπτυξή τους σε όλο το ματς, μονίμως εκτός timing οι συνεργασίες του Μπρέιντι με τους receivers του, ενώ το run game παραμένει ανύπαρκτο στο επιθετικό τους πλάνο. Πρώτη φορά φέτος που δεν κατάφεραν να σκοράρουν touchdown με τον Μπρέιντι να είναι άστοχος (32/49 πάσες) επιλέγοντας να πασάρει πολύ γρήγορα, φοβούμενος τα sacks, πίσω από μία ασταθή γραμμή.

Προβληματική ήταν η εικόνα και της άμυνας, κυρίως στο run game, παρότι οι Πάνθερς είχαν μόλις δώσει με trade τον καλύτερο RB τους! Επέτρεψαν 173 γιάρδες στο έδαφος, πολλές μεγάλες κούρσες για 6.4 γιάρδες μέσο όρο!

  • Ιατρικό Δελτίο:

Εκτός αποστολής οι Μπρέιτ (tight end), Ντέιβις (cornerback), Γκέιτζ (receiver), Γκοντέκι (OL), Μέρφι-Μπάντινγκ (cornerback) και Γουίνφιλντ (safety). Αμφίβολοι οι Χικς (DL) και Τζόουνς (receiver). Μακροχρόνια εκτός οι Τζένσεν (OL), Λόγκαν (safety).

Μπάλτιμορ Ρέιβενς – Τάμπα Μπέι Μπακανίρς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Σε άσχημο “φεγγάρι” και οι δύο επιθέσεις, εκτός ρυθμού ο Μπρέιντι με τους receivers του, ενώ στους Ρέιβενς ο τραυματισμός του Άντριουζ αλλοιώνει τα passing πλάνα τους. Στο ντέρμπι με τους Μπράουνς η απουσία του #1 αποδέκτη συνέβη μέσα στο ματς, απόψε θα είναι προφανώς καλύτερα προετοιμασμένοι αν ο ταλαντούχος tight end δεν καταφέρει να αγωνιστεί. Θα διευρυνθεί ο ρόλος των receivers και απέναντι σε μία secondary των Μπακανίρς δίχως τρεις βασικούς θα υπάρξουν ευκαιρίες για τον Τζάκσον. Με αυτό το σκεπτικό θα ποντάρουμε στην παραγωγικότητα του #1 receiver των Ρέιβενς, επιλογή το Over 48.5 receiving γιάρδες για τον Μπέιτμαν, σε απόδοση 1.93.