13η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μάδεργουελ-Νταντί Γιουνάιτεντ 0-0.

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σεντ Μίρεν με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με το αυτογκόλ του Έρικσον στο 41’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Φλέτσερ στο 58’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκρέιβι στο 83’.

Πάλεψε η Νταντί Γιουνάιτεντ, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Σεντ Μίρεν. Είχε την κατοχή της μπάλας σε υψηλά ποσοστά, δημιούργησε ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως δεν ήταν όσο αποτελεσματική χρειαζόταν, σκοράροντας μόλις μία φορά. Στο αμυντικό της κομμάτι δέχθηκε έντονη πίεση και δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την περιοχή της τους γηπεδούχους, οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν, σκοράροντας τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Την επιστροφή της στις νίκες έχει ως στόχο να πετύχει σήμερα, έχοντας σύμμαχο και την έδρα της. Ύστερα από τα νικηφόρα αποτελέσματα στο γήπεδό της, δεν μπόρεσε να αποσπάσει τρίποντο σε καμία από τις τρεις συνεχόμενες εξόδους της. Θετικό το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα σε όλες τις αναμετρήσεις της, όμως το μεγάλο της πρόβλημα ήταν η αμυντική της λειτουργία, η οποία την πλήγωσε ιδιαίτερα, αφού δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να μην δεχθεί γκολ. Επιστρέφει στο γήπεδό της μετά από σχεδόν είκοσι μέρες και θέλει φυσικά να συνεχίσει το σερί της από εκεί που το άφησε, δηλαδή από τις νίκες απέναντι σε Αμπερντίν (4-0) και Χιμπέρνιαν (1-0). Άκρως θετικό το ότι δεν έχει καμία απουσία να την ταλαιπωρεί, κάτι που της δίνει μεγάλη ευελιξία στην επιλογή μιας δυνατής εντεκάδας ενόψει της δύσκολης αυτής αναμέτρησης.

Νταντί Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Αμπερντίν με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Μιόβσκι στο 4’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον ΜακΚίνστρι στο 55’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντακ στο 68’.

Αρκετά καλή εμφάνιση για τη Μάδεργουελ, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για μία ακόμα φορά. Είχε τον έλεγχο στο ματς, όμως μπήκε νωθρά και το πλήρωσε, μένοντας από νωρίς πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά η ασταθή άμυνά της δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να δεχθεί και πάλι γκολ λίγο αργότερα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει, «σπάζοντας» το αρνητικό σερί στο οποίο βρίσκεται εδώ και τέσσερις αγώνες. Προσπαθεί, αλλά δεν τα καταφέρνει, καθώς έχει πολλές αστάθειες στο αμυντικό της κομμάτι, οι οποίες γίνονται εύκολα εκμεταλλεύσιμες από τις αντίπαλες ομάδες. Μεσοεπιθετικά είναι δημιουργική και συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα, όχι όμως στο βαθμό που είναι ικανή να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα και χωρίς να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Αχίλλειος πτέρνα οι εκτός έδρας αναμετρήσεις, ναι μεν σκοράρει σχεδόν μόνιμα, αλλά παράλληλα δεν μπορεί να σταματήσει να δέχεται γκολ, με αποτέλεσμα έχει χάσει πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι την έχουν κάνει να βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός εξάδας.

Μάδεργουελ Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

Νταντί Γιουναίτεντ – Μάδεργουελ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ