EuroCup: Η δοκιμασία του Προμηθέα μπορεί να βγει σε… καλό!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
Eurocup slider

5379 ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (20:00, NOVASPORTS PRIME)

Μια «κακή ήττα» χαρακτήρισε το 69-67 από τον Κολοσσό ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς. Οι Πατρινοί έκαναν ένα setback με αυτή την ήττα, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι το Σάββατο, κερδίζοντας, για παράδειγμα, με άνεση την Γκραν Κανάρια (93-82) και την Τρέντο, στην πρεμιέρα του EuroCup.

Τους περιμένει σήμερα ένα πολύ δύσκολο βράδυ, σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, με μια ομάδα σκληροτράχηλη, όπως η Μπουντούτσνοστ, η οποία προέρχεται και από καλό αποτέλεσμα. Νίκησε την Τσεντεβίτα για την Αδριατική Λίγκα (80-74 με 18 πόντους απ’ τον Αμερικανό Φιλ Μπουθ και του Σενεγαλέζου Άλφα Κάμπα, που είχε και 9 ριμπάουντ).

Δείτε τα Προγνωστικά Μπάσκετ

Μπουντούτσνοστ – Προμηθέας Πάτρας στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και πέρσι, με τους Μαυροβούνιους να κυριαρχούν, με νίκες «μέσα-έξω» (90-77 εκεί και 60-89 εδώ), όμως φέτος είναι μια άλλη σεζόν, άλλες οι ομάδες.

Αν ο Προμηθέας παίξει αυτό που μπορεί, θεωρούμε ότι μπορεί να κερδίσει, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται. Πάμε με το διπλό σε απόδοση 2,35 που βρίσκουμε στη Betsson. Καλό και το under 160,5…


5381 ΚΛΟΥΖ ΝΑΠΟΚΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (19:00, NOVASPORTS START)

H Βενέτσια του Μάικ Μπράμος προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο και είναι δεδομένο ότι θα είναι κουρασμένη. Έχει να αντιμετωπίσει μια Κλουζ που στο πρωτάθλημα Ρουμανίας κάνει περίπατο (112-88) και παίζει στην έδρα της, όπου παραδοσιακά ανεβάζει την απόδοσή της.

Δύσκολο έργο για την Ιταλική ομάδα που έχει κακή πορεία μέχρι στιγμής στο EuroCup, με δύο ήττες σε δύο αγώνες (από Ουλμ 81-80 και Μπουργκ εντός έδρας με 73-79).

Κλουζ Ναπόκα – Βενέτσια στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίθετα οι Ρουμάνοι έχουν 1-1, με ήττα στην αρχή στη Γαλλία με τη Μπουργκ και μετά εύκολη νίκη με 94-76 επί της Τσεντεβίτα (Μπίρτσεβιτς 24, Μέιντλ 19 και 11 ριμπάουντ).

Προβάδισμα στην έδρα, αλλά και στο υψηλό σκορ, αρκεί η Βενέτσια να ανταποκριθεί στην πίεση της έδρας. Άσος και over 158,5 σε απόδοση 3,60 που βρίσκουμε στη Stoiximan.


5582.ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ (20:00, NOVASPORTS 5)

Οι «Πύργοι» του Αμβούργου κατάφεραν να κερδίσουν τη Μπάγερν στην παράταση με 81-78 με εξαιρετικό τον ΜακΚόλουμ, που είχε 31 πόντους, τη στιγμή που οι Πολωνοί, μετά τη συντριβή από τη Μπουντούτσνοστ (98-58) και μάλιστα μέσα στην έδρα τους.

Αμβούργο – Σλασκ Βρότσλαβ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο EuroCup οι Γερμανοί έχουν 1-1, κέρδισαν μέσα στη Μπουντούτσνοστ και έχασαν εντός έδρας από την Τουρκ Τέλεκομ και δείχνουν πιο ποιοτικοί απ’ τους Πολωνούς, που ίδρωσαν να κερδίσουν και εντός των τειχών τη Σλουπσκ (75-77, Μάρτιν 23 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ), όπου όμως παραμένουν αήττητοι.

Δε θα μας απασχολήσει το παιχνίδι, που θα είναι πολύ δυνατό, αν και οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα.


5583.ΤΡΕΝΤΟ – ΠΑΡΙ (20:00, NOVASPORTS 4)

Δεν «πατάει καλά» η Τρέντο εδώ και λίγο καιρό και σήμερα θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να νικήσει και τους Γάλλους και τα δικά της προβλήματα. Έχασε από τον Προμηθέα εντός έδρας και μετά και από τους Λόντον Λάιονς (80-75), ενώ έχασε και από τη Σάσαρι στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Τρέντο – Παρί στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί κέρδισε μέσα στο Πο την Ορτέζ και έχει 1-1 στην Ευρώπη, με νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ στην Τουρκόα, αλλά μετά έχασε στο Παρίσι από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, όμως δεν είναι κι αυτή σταθερή.

Ιδίαιτερα αμφίρροπο το παιχνίδι, δε θα μας απασχολήσει, αν και πιστεύουμε ότι οι Γάλλοι μπορούν να κερδίσουν!