*11η αγωνιστική.

*Η Άρσεναλ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες κόντρα στη Λιντς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Χωρίς νίκη η Λιντς στα τελευταία 12 ματς κόντρα στην Άρσεναλ για όλες τις διοργανώσεις, την κέρδισε τελευταία φορά το 2003.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΛΙΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Το 0-1 ο Στράουκ στο 10’, ισοφάρισε ο Εντουάρντ στο 24’, το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε απ’ τον Εζέ στο 76’.

Δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην εκτός έδρας δύσκολη δοκιμασία κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Στο πρώτο ημίχρονο η Πάλας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, η Λιντς ήταν πιο κινητική, σκόραρε στο 10’ και είχε καθαρές φάσεις για το 0-2, τελικά έγινε το 1-1 από στατική φάση. Άλλη υπόθεση το δεύτερο 45λεπτο, εκεί κυριάρχησε η Κρίσταλ Πάλας, που είχε την μπάλα στα πόδια της και απειλούσε συχνά τον αντίπαλο, σκόραρε ένα ωραίο γκολ με τον Εζέ στο 76’ και δεν απειλήθηκε καθόλου απ’ την απογοητευτική Λιντς.

Πέμπτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει, ερχόταν απ’ το εντός έδρας 0-0 με την Άστον Βίλα και την εκτός έδρας ήττα 5-2 απ’ την Μπρέντφορντ, νωρίτερα είχε το εντός έδρας 1-1 με την Έβερτον και την εκτός έδρας ήττα απ’ την Μπράιτον (1-0). Με 9 πόντους βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, αλλά έχει παίξει οκτώ ματς. Επιστρέφουν οι Σινιστέρα και Φίρπο.

ΛΙΝΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 6/9 επίσημα παιχνίδια της.

*G/G στα 6/9 επίσημα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΣΕΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Μπόντο Γκλιμτ για το Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ ο Σάκα στο 24’.

Μοιάζει ικανή να διεκδικήσει τα πάντα φέτος, πήρε σπουδαία νίκη την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Μπήκε δυνατά, σκόραρε πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, είχε ορμή και τρομερή ενέργεια. Σιγά-σιγά η Λίβερπουλ ισορροπούσε και τελικά ισοφάρισε στο 34’, αλλά λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ήρθε το 2-1. Ισοφάρισε άμεσα στο 53’ η Λίβερπουλ, ωστόσο η Άρσεναλ έβγαλε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα, σκόραρε ακόμη μια φορά με πέναλτι του Σάκα στο 76’ και πήρε το «τρίποντο».

Ακολούθησε το εκτός έδρας 1-0 επί της Μπόντο Γκλιμτ για το Γιουρόπα Λιγκ, πάλι με τον Σάκα να βρίσκει δίχτυα. Στη συνέχεια υπερασπίστηκε το προβάδισμα της, δεν έκανε τρομερή εμφάνιση, υπήρξαν φάσεις που απειλήθηκε, αλλά άντεξε μέχρι το φινάλε. Έδωσε ανάσες σε κάποιους βασικούς ο Αρτέτα, δεν έπαιξε καθόλου ο Ζεσούς, ενώ μπήκαν ως αλλαγή οι Τσάκα, Μαρτινέλι, Τομιγιάσου και Τόμας. Ήταν η έκτη διαδοχική νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις, έχει 11 νίκες σε 12 ματς, έχασε μόνο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1). Χωρίς νέες απουσίες.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 10/11 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 6/9 G/G σε όλες τις διοργανώσεις.

Λιντς – Άρσεναλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ