*14η αγωνιστική

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Λέιτον Οριεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Ντονκάστερ, παρόλο που προηγήθηκε με τον Σμάιθ στο 26ο λεπτό, αφού δεν άντεξε ως το τέλος και ισοφαρίστηκε από τον Μπίγκινς στο 76’.

Η Λέιτον Οριεντ έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Ντονκάστερ, και για πρώτη φορά φέτος πέρασαν δύο αγώνες χωρίς να πετύχει κάποια νίκη! Και στο γήπεδό της έχασε το πιο πρόσφατο παιχνίδι, με αυτό να είναι η πρώτη της ήττα εντός έπειτα από έξι σερί νίκες σε αυτήν.

Μετά από αρκετό καιρό υποχώρησε στην δεύτερη θέση, έχοντας πάντα την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από την πρωτοπόρο Στίβενεϊτζ, αλλά με αγώνα λιγότερο. Και είναι πάντα σε απόσταση ασφαλείας, στο +5 για την ακρίβεια, από την τέταρτη που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο και στο +8 από την όγδοη που δεν οδηγεί ούτε καν στα πλέι οφς!

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Τόμπσον (AM), Γεωργίου (ΜΕ), Ντιουκ – ΜακΚένα (ME), αλλά μάλλον θα επιστρέψει ο αμυντικός Χαντ και αμφίβολη είναι η συμμετοχή των μέσων Μονκούρ, Ελ Μιζουνί που χτύπησαν στο τελευταίο παιχνίδι.

Λέιτον Οριεντ Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 9/15 N/G στη σεζόν, 4/7 εντός έδρας

*Εχει 10/15 under 2,5 στη σεζόν, 4/7 εντός έδρας

Δώρο* Εκπληξη ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Νορθάμπτον έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Σάλφορντ, δεχόμενη ένα γκολ από τον Γκαλμπράιθ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, κόντρα στη ροή του αγώνα, ούσα αρκετά πιο επιθετική και απειλητική ως εκείνο το σημείο.

Η Νορθάμπτον ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από την Σάλφορντ, σε έναν αγώνα που ίσως να μην άξιζε να χάσει, αλλά δεν έκανε και πολλά για να τον κερδίσει! Γι’ αυτήν είναι η δεύτερη φορά που γνωρίζει δύο σερί ήττες, αμφότερες με ίδιο σκορ, αλλά πρώτη στο πρωτάθλημα! Και η μία ήταν στον πιο πρόσφατο αγώνα της εκτός, έπειτα από δύο σερί νίκες μακριά από την έδρα της.

Παραμένει πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 3η θέση, τελευταία που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, αλλά πλέον σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από την τέταρτη που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, ενώ είναι στο +5 από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί καν σε αυτά. Και διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες αμυντικοί ΜακΓκόουαν, Μαγκλόιρ και ο μέσος ΜακΓουίλιαμς.

Νορθάμπτον Στατιστικά

*Εχει 5/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 4/7 G/G εκτός έδρας

Λέιτον Οριεντ – Νορθάμπτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ