Μουντιάλ 2022: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή στοιχήματα!

Ανανεώθηκε:
καλεντάρι παγκοσμίου κυπέλλου

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ βρίσκεται προ των πυλών, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022. Παίκτες και στοιχηματικές εταιρίες ανά τον κόσμο προετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη και τα Προγνωστικά Μουντιάλ έχουν πάρει… φωτιά. Τι περιμένουν από το Μουντιάλ, πως προετοιμάζονται και τι σχολιάζουν οι υπεύθυνοι μεγάλων στοιχηματικών εταιριών για τη συγκεκριμένη διοργάνωση;

Πιο συγκεκριμένα σε συνέδριο που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο το μεγαλύτερο μέρος των στοιχηματικών εταιριών προβλέπουν ότι σε αυτό το Μουντιάλ οι αγορές που θα κυριαρχήσουν είναι το over/under και το σύνολο γκολ. Μερικοί από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου αναμένεται να τεθούν αντιμέτωποι σε αυτή τη διοργάνωση και έτσι οι στοιχηματικές εταιρίες βλέπουν τις συγκεκριμένες αγορές ότι θα κυριαρχήσουν. 

“Η πιο δημοφιλής αγορά αναμένεται να είναι το over/under, και το ημίχρονο/τελικό, που είναι μια αγορά η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος τα δύο τελευταία χρόνια για μας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Michal Hanák, επικεφαλής της Fortuna Entertainment.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον Matt Scarrott της BetVictor η μεγάλη διαφορά μεταξύ των παικτών θα είναι το στοίχημα πριν το παιχνίδι αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού. “Για τους νέους πελάτες χωρίς εμπειρία το στοίχημα πριν τον αγώνα, θα είναι η τέλεια ευκαιρία για αυτούς. Για τους υπάρχοντες πελάτες και οι δύο αγορές θα λειτουργήσουν. Όλοι περιμένουν πλούσια γκάμα αγορών για κάθε παιχνίδι, με ποικιλία στοιχημάτων. Με βάση την εμπειρία μου, το pre-match είναι για νέους πελάτες και το in-play αφορά τους υπάρχοντες”. 

Ο ίδιος προσθέτει ότι λόγω της ώρας διεξαγωγής των αγώνων, σε πολλές χώρες η pre-match αγορά θα είναι αυτή που θα κυριαρχήσει: “Η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου είναι επικεντρωμένη στην pre-match αγορά. Κατά τη διάρκεια των αγώνων μεγάλος αριθμός παικτών θα βρίσκεται στην εργασία του, κάτι που σημαίνει ότι μεγάλος όγκος στοιχημάτων θα τοποθετηθεί στα ματς πριν την έναρξη και θα κινηθεί προς το live κατά την εξέλιξη του”. Για τον James Mckay, Διευθυντή Sportsbook στο LiveScore, τη Virgin Bet και τη Roxor Gaming οι παίκτες αναμένεται να εστιάσουν στο παρολί. 

Μάθε ΑΠΟ ΤΩΡΑ ολόκληρο το μουντιαλ προγραμμα

Κρύος χειμώνας, “καυτές” αγορές;

Ενώ πολλοί έχουν στρέψει την προσοχή τους στην… καυτή άμμο του Κατάρ, όπου η δράση θα αρχίσει να εκτυλίσσεται τον επόμενο μήνα, ο καιρός στη Βόρεια Αμερική μπορεί να είναι ελαφρώς πιο ψυχρός, αλλά η σκηνή των αθλητικών στοιχημάτων δεν είναι σίγουρα. Μετά τη νομιμοποίηση του αθλητικού στοιχήματος σε πολλές πολιτείες της Αμερικής και στον Καναδά, υπάρχει “έκρηξη” του στοιχήματος, με το Οντάριο να είναι μια από τις αγορές που αναμένεται να κυριαρχήσει. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο δεν είναι το νούμερο ένα παιχνίδι στις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

«Ο Καναδάς είναι μια πολύ περίπλοκη αγορά, καθώς δεν μπορούμε να διαφημιστούμε και να δείξουμε τις προσφορές μας», εξήγησε. «Ας ελπίσουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πλασαριστεί. Είναι απίθανο να καταφέρει να περάσει από τον όμιλο, αλλά είναι καλύτερη ομάδα από ό,τι ήταν κάποτε. Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το Μουντιάλ θα διεξαχθεί στη μέση της αθλητικής σεζόν των ΗΠΑ και θα υπάρχει ανταγωνισμός με το NFL και το NBA”, ανέφερε ο Matt Scarrott της BetVictor.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Fortuna η διακοπή για το Μουντιάλ μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε πολλές χώρες της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης, που στηρίζουν πολλά στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και θα διακοπούν λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα ο Hanak αναφέρεται στη Ρουμανία, την Πολωνία, την Τσεχική Δημοκρατία και την Κροατία και σχολιάζει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι ένα μεγάλο ζήτημα για τις στοιχηματικές εταιρίες.

Εδώ βλέπετε αναλυτικά τη βαθμολογια mundial

“Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σημαίνει επιπλέον πονταρίσματα, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχει διακοπή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και δεν περιμένουμε τα στοιχήματα από αυτό το μη παραδοσιακό Παγκόσμιο Κύπελλο να καλύψουν τα χαμένα πονταρίσματα από πρωταθλήματα που διακόπηκαν”. 

Ο Mckay παρέμεινε αισιόδοξος ότι το χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο θα προσφέρει μια ευκαιρία για ανάπτυξη και απόκτηση πελατών για τις στοιχηματικές εταιρίες, κάτι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο τουρνουά. Με αυτή την άποψη συμφωνεί και ο Scarrott, ο οποίος σχολιάζει: «Κανείς δεν θα πάει διακοπές τη συγκεκριμένη περίοδο και όλοι θα είναι έτοιμοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά το τέλος του Μουντιάλ η επιστροφή των πρωταθλημάτων θα είναι άμεση και δεν θα υπάρχει μεγάλο “νεκρό” διάστημα”. 

Διάβασε όσα ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις για το bet365 live stoixima