*33η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Βάσκο Ντα Γκάμα – Οπεράριο 3-0

ΟΠΕΡΑΡΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Οπεράριο έφερε 1-1 εντός έδρας με την Βίλα Νόβα, αν και προηγήθηκε με τον Πάουλο Βίκτορ στο 19’, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Νέτο Πεσόα στο 41’, ενώ αργότερα ήταν η ομάδα που κυνήγησε περισσότερο τη νίκη.

Η Οπεράριο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Βίλα Νόβα, σε έναν αγώνα έξι βαθμών, δεύτερη συνεχόμενη της ισοπαλία, τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν καταφέρει να κερδίσει! Πάντως στο γήπεδό της έχει μόλις δύο ήττες, αλλά και μόνο δύο νίκες στους 10 πιο πρόσφατους αγώνες της εκεί.

Εξακολουθεί να βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς πλέον να βρίσκεται σε απόστασης βολής από τις θέσεις παραμονής, ούσα στο -4 από αυτές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει ούτε αν κερδίσει σήμερα.

Παραμένουν εκτός οι Ραφαέλ Μπονφίμ (ΑΜ), Ρφαέλ Ολερ (ΕΠ), Αλεμάο (ΑΜ), Τιάγκο Μπράγκα (ΤΕ), Καλίλ (ΕΠ), θα λείψει και ο γκολκίπερ Βαντερλέι ως δανεικός από την σημερινή αντίπαλο, ενώ έγινε καλά και επιστρέφει ο επιθετικός Ζούνιορ Μπραντάο, απλά μένει να φανεί αν ξεκινήσει βασικός ή όχι.

Οπεράριο Στατιστικά

*Εχει 8/9 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 6/8 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 17/24 under 2,5 εντός έδρας, 12/16 στο εθνικό πρωτάθλημα.

*Εχει 11/16 Χ στα ημίχρονα των εντός έδρας αγώνων της στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Βάσκο Ντα Γκάμα έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Λοντρίνα, αν και προηγήθηκε με τον Αντρέι Σάντος στο 13’, μετά από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ. Δέχθηκε την ισοφάριση από τον Καπρίνι στο 40’ και στη συνέχεια έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά λίγο έλειψε να δεχθεί και ένα γκολ προς το τέλος.

Η Βάσκο ντα Γκάμα δεν μπόρεσε να κερδίσει σε έναν αγώνα έξι βαθμών, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε κιόλας, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Λοντρίνα. Και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει μόλις μία νίκη, αλλά μακριά από την έδρα της έχει οκτώ συνεχόμενες ήττες, μετά την επικράτηση της στο γήπεδο της Κρισιούμα.

Καταφέρνει να διατηρείται εντός πρώτης τετράδας και θέσεων που εξασφαλίζουν άνοδο, στην τέταρτη και τελευταία, αλλά πλέον σε απόσταση βολής από δύο ομάδες που είναι πίσω της, στο +1 και στο +2, αν και μία εξ αυτών έπαιξε ήδη χθες.

Εκτός των μακροχρόνια τραυματιών Ουλίσες (ΑΜ), Λαρανζέιρα (ΜΕ) που δεν έχουν παίξει φέτος, χτύπησε και ο αμυντικός Ρικέλμε σοβαρά και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, παραμένει εκτός ο αμυντικός Γκάμπριελ Ντίας λόγω ενοχλήσεων, τραυματίστηκε και ο αμυντικός Πάουλο Βίκτορ, ενώ τιμωρημένος είναι ο μέσος Γιούρι.

Βάσκο Ντα Γκάμα Στατιστικά

*Εχει 7/10 over 2,5στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 16/24 under 2,5 εκτός έδρας, 11/16 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Οπεράριο – Βάσκο Ντα Γκάμα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ