*12η αγωνιστική

ΣΑΟΥΘΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σάουθεντ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Γουίλντστοουν, χάρη σε ένα τέρμα που σκόραρε με πέναλτι του Ντάκερς στο 62ο λεπτό, αντέχοντας στη συνέχεια, παρόλο που έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά το 71’ της αναμέτρησης.

Η Σάουθεντ επικράτησε με 0-1 εκτός έδρας της Γουίλντστοουν, αντέχοντας για περίπου 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη έπειτα από τρεις αγώνες, αλλά δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν χάνει και δεν δέχεται γκολ! Πάντως έχει γνωρίσει ήδη δύο ήττες στην έδρα της, παρόλο που απέφυγε μία από το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, την Ρέξαμ.

Παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, στην 14η θέση του για την ακρίβεια, απέχοντας πλέον ακριβώς τους ίδιους βαθμούς, τέσσερις, τόσο από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, όσο και από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ταυτόχρονα καθυστέρησε μία πληρωμή που έπρεπε να κάνει και της επιβλήθηκε μεταγραφικό εμπάργκο.

Εξακολουθεί να έχει τα γνωστά προβλήματα απουσιών, καθώς λείπουν οι μακροχρόνια τραυματίες Κάρντγουελ (ΕΠ), Μέρφι (ΕΠ), Τέιλορ (ΑΜ), απουσιάζει και ο πιο πρόσφατα χτυπημένος Αρνολντ (ΤΕ) και τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Σκοτ – Μόρις.

Σάουθεντ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 2,5 μαζί με N/G

*Εχει 7/10 under 2,5 στη σεζόν, 4/5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΕΟΒΙΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γέοβιλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Μπόρεχαμ Γουντ, ανοίγοντας το σκορ με τον Φίσερ στο 39’, αλλά ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του ημιχρόνου από τον Πέιν, χάνοντας κάποιες μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει τη νίκη.

Η Γέοβιλ έφερε άλλη μία ισοπαλία, αυτή τη φορά εντός έδρας, με 1-1 απέναντι στην Μπόρεχαμ Γουντ, με αυτήν να είναι η τρίτη συνεχόμενη, τέταρτη στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν έχει νίκη, ενώ ειδικά μακριά από την έδρα της δεν έχει κερδίσει ως τώρα, αλλά με τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, έπειτα από την ήττα στο πρώτο της παιχνίδι εκτός τη φετινή σεζόν!

Παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, στην 19η θέση του για την ακρίβεια, ούσα σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού και μάλιστα απ’ όλες τις ομάδες που βρίσκονται εκεί! Και έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, έξι σε 10 αγώνες!

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία Εβανς, έχει χτυπήσει σοβαρά και θα λείψει καιρό ο επιθετικός Ρόου. Επιστρέφει ο διεθνής Μπίβαν, αλλά και ο μέσος Πέρι που ξεπέρασε ένα χτύπημα που είχε στο κεφάλι.

Γέοβιλ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G, 7/10 στο πρωτάθλημα, 3/4 εκτός έδρας.

*Εχει 3/4 G/G εκτός έδρας.

Σάουθεντ – Γέοβιλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ