7η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους σε επίπεδο πρωταθλήματος.

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη εκτός έδρας, με σκορ 0-1, εναντίον της Λεβάντε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 45+2’ ο Σαντίκου σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων, που άντεξαν στην πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και κράτησαν το προβάδισμά τους έως το φινάλε.

Η Καρταχένα είναι σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και κατάφερε να σημειώσει μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Λεβάντε (0-1) για την έκτη αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβισιόν. Δεύτερη διαδοχική νίκη, αφού επικράτησε νωρίτερα της Αλμπαθέτε με σκορ 2-1 εντός έδρας. Τέσσερις επιτυχίες στα τελευταία πέντε ματς, ενώ συνολικά στη σεζόν, μετρά και δύο ήττες, από Πονφεραδίνα και Μπούργος. “Η ομάδα έχει προπονηθεί καλά μέσα στην εβδομάδα και κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στο προσεχές ματς”, δήλωσε ο προπονητής Λουίς Καριόν. Ο Ισπανός κόουτς δεν υπολογίζει τους μέσους Γιάνσον και Νταβίδ Φερέιρο, καθώς και τον επιθετικό Ορτούνιο.  

Καρταχένα Στατιστικά

*3/5 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*3/5 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΑΛΑΒΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επιβλήθηκε με σκορ 2-1 εντός έδρας της Ουέσκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 42’ ο Αλκάιν σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 52’ ο Τενάγλια έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους και στο 66’ ο Όσκαρ Σιέλβα μείωσε για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Η Αλαβές συνέχισε με νέα νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, επικράτησε της Ουέσκα (2-1) εντός έδρας, σχετικά ευκολότερα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Δεύτερη διαδοχική νίκη, τρίτη στα πρόσφατα πέντε και τέταρτη στη σεζόν. Το συγκρότημα του Λουίς Γκαρθία Πλάθα, είναι μαζί με τις Λας Πάλμας και Μπούργος οι τρεις αήττητες ομάδες της κατηγορίας, αλλά οι “Μπαμπαθόρος” έχουν τη μεγαλύτερη συγκομιδή. “Η Καρταχένα είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους τη δεδομένη στιγμή. Μας περιμένει ένα τεστ “φωτιά” και θα είναι πολύ δύσκολο”, δήλωσε μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Αλαβές, Λουίς Γκαρθία. Όσον αφορά την αποστολή, επιστρέφει σε αυτή ο επιθετικός Σιλά, όμως είναι εκτός ο εξτρέμ Λουίς Ριόχα και ο μέσος Αμπνταλαχί Μαχμούντ.

Αλαβές Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*5/6 επίσημα παιχνίδια είχαν “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

Καρταχένα – Αλαβές στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ