*21η αγωνιστική

*Στο Κόπα ντε λα Λίγκα: Ντεφένσα – Πατρονάτο 1-0

*Πέντε διαδοχικές νίκες μετράει στην έδρα της η Ντεφένσα κόντρα στην Πατρονάτο.

*No/Goal & Under 2.5 ήρθαν οι 5/7 πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στην Εστουδιάντες. Προηγήθηκε με τον Φρίας στο 23’, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ρίος στο 56’, δέχθηκε το 1-2 στο 61’. Η Ντεφένσα τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες (67’).

Δύο στα δύο μετά την αποχώρηση Μπεκασέσε, την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα απ’ τη Λα Πλάτα κερδίζοντας 2-1 την Εστουδιάντες. Κόντραρε στα ίσα την αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο, ευτύχησε μάλιστα να σκοράρει και να πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Έκανε το 0-2 στο δεύτερο ημίχρονο, από στημένη φάση δέχθηκε το 1-2, λίγο αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες, πέρασε δύσκολες στιγμές στη συνέχεια, την γλίτωσαν το δοκάρι και ο γκολκίπερ της.

Δεύτερη σερί νίκη για τη Ντεφένσα, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-1 κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, παραμένει εντός δεκάδας, αυτή τη στιγμή είναι στο +2 απ’ τις ομάδες που δεν κερδίζουν εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα. Σήμερα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο κόουτς Χούλιο Βακάρι. Στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έχει μόλις μια ήττα (3-6-1). Εξέτισε ο χαφ Γκουτιέρες, τιμωρημένος ο φορ Ρίος (σκόραρε το νικητήριο γκολ στη Λα Πλάτα), παραμένουν εκτός ο αμυντικός Ροντρίγκες και ο εξτρέμ Ορτίς.

ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έμεινε άσφαιρη στα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Ροσάριο Σεντράλ.

Σε ζωτικής σημασίας παιχνίδι αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία με τη Ροσάριο Σεντράλ. Μπορεί να είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν απείλησε όσο χρειαζόταν, περισσότερο ένιωσε τον κίνδυνο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με την αντίπαλο να σκοράρει, αλλά το γκολ της ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR για οριακό οφσάιντ. Ο βαθμός ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει η Πατρονάτο.

Δεύτερη αγωνιστική που αγνοεί τη νίκη η ομάδα του Σάβα, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Ράσινγκ, παρέμεινε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας και μετά τη νίκη της Άρσεναλ Σαραντί, το έργο της για παραμονή δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο. Αποδυναμώνεται μακριά απ’ την Παρανά, στην LPF έχει πανηγυρίσει ένα διπλό σε εννιά εξόδους (1-3-5), στις δύο πιο πρόσφατες μάλιστα έμεινε άσφαιρη. Εξέτισε ποινή δύο αγώνων ο φορ Εστιγκαρίμπια, παραμένουν τραυματίες οι αμυντικοί Άλβαρες, Οχέδα και ο χαφ Βάσκες.

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια.

*Under 2.5 τα πέντε τελευταία ματς.

Ντεφένσα Χουστίσια – Πατρονάτο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ