*Διεθνές φιλικό, το οποίο διεξάγεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

*Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ακόμη μια φορά στο παρελθόν, το Φεβρουάριο του 2006, και πάλι σε φιλικό παιχνίδι, με τις ΗΠΑ να επικρατούν με 3-2 της Ιαπωνίας.

ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 3-0 επί της Νότιας Κορέας. Πήρε προβάδισμα στο 49′ με τον Σόμα, βρήκε και πάλι δίχτυα στο 63′ με τον Σασάκι, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 72ο λεπτό ο Μασίνο.

Το παρόν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ετοιμάζεται να δώσει για έβδομη διαδοχική φορά η Ιαπωνία, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της εκεί μετά και τη δεύτερη θέση που πήρε στον όμιλο της στα προκριματικά. Στόχος της είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη διοργάνωση, στην οποία ταβάνι της είναι η φάση των 16, όπου και έφτασε τρεις φορές συνολικά. Φέτος, είναι σε έναν όμιλο με Ισπανία, Γερμανία και Κόστα Ρίκα.

Τον περασμένο Ιούλιο, συμμετείχε στο πρωτάθλημα Ανατολικής Ασίας, όπου και τερμάτισε πρώτη, έχοντας δυο νίκες κόντρα σε Χονγκ Κονγκ (6-0) και Νότια Κορέα (3-0), καθώς και μια ισοπαλία με την Κίνα (0-0). Συνολικά 30 παίκτες έχει καλέσει ο κόουτς Χατζίμε Μοριγιάσου, από τους οποίους οι 22 αγωνίζονται στην Ευρώπη και οι οκτώ υπόλοιποι εντός των συνόρων. Έχει προγραμματίσει ακόμη δυο φιλικά, με Ισημερινό (27/09) και Καναδά (17/11).

Εθνική Ιαπωνίας Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Καβασίμα (Στρασβούργο), Γκόντα (Σιμίζου), Σμιντ (Σιντ Τρούιντεν), Τάνι (Σονάν Μπελμάρε) – Αμυντικοί: Γιαμανέ (Καβασάκι), Τανιγκούτσι (Καβασάκι), Σέκο (Γκρασχόπερς), Ναγκατόμο (Τόκιο), Τομιγιάσου (Άρσεναλ), Σακάι (Ουράβα), Νακαγιάμα (Χάντερσφιλντ), Γιοσίντα (Σάλκε), Χ. Ίτο (Στουτγκάρδη) – Μέσοι: Έντο (Στουτγκάρδη), Σιμπασάκι (Λεγκανές), Χαραγκούτσι (Ουνιόν Βερολίνου), Μιναμίνο (Μονακό), Κούμπο (Σοσιεδάδ), Μορίτα (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Γ. Ίτο (Ρεμς), Καμάντα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Τανάκα (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Μιτόμα (Μπράιτον), Ντοάν (Φράιμπουργκ), Χατάτε (Σέλτικ), Σόμα (Ναγκόγια) – Επιθετικοί: Φουρουχάσι (Σέλτικ), Μαέντα (Σέλτικ), Ουέντα (Σερκλ Μπριζ), Μασίνο (Σονάν Μπελμάρε)

Ιαπωνία Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΗΠΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 1-1 με το Ελ Σαλβαδόρ. Βρέθηκε πίσω στο 35ο λεπτό και στο 70′ έμειναν με δέκα παίκτες, με τον Αριόλα να αποβάλλεται. Εννέα λεπτά αργότερα επανήλθε η αριθμητική ισορροπία και οι ΗΠΑ ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μόρις.

Μετά από την απουσία τους από το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 στη Ρωσία, οι ΗΠΑ θα δώσουν και πάλι το παρόν στα τελικά, για ένατη συνολικά φορά στην ιστορία τους. Εξασφάλισε το εισιτήριο για το Κατάρ, μετά και την τρίτη θέση που κατέλαβε στα προκριματικά από τη ζώνη της Βόρειας Αμερικής, τερματίζοντας πίσω από Καναδά και Μεξικό.

Η κληρωτίδα τους έβαλε σε έναν όμιλο με Αγγλία, Ουαλία και Ιράν, οπότε και θα δώσουν μάχη για τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα νοκ άουτ. Από το 2018 και μετά, πορεύονται με τον ντόπιο Γκρεγκ Μπερχάλτερ στην άκρη του πάγκου. Τον περασμένο Ιούνιο, αγωνίστηκαν στο Nations League της Βόρειας Αμερικής, όπου είχαν από μια νίκη και ισοπαλία, μετά και το 1-1 με το Ελ Σαλβαδόρ, στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσαν.

“Θεωρώ ότι το παιχνίδι αυτό θα μας βοηθήσουμε να προετοιμαστούμε και οι δυο. Η Ιαπωνία είναι μια ομάδα που πιέζει συνέχεια, διαθέτει αρκετά δυνατούς παίκτες, ενώ αγωνίζεται πολύ σφιχτά στα αμυντικά της καθήκοντα. Θα είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα αντίπαλος”, δήλωσε ο κόουτς Μπερχάλτερ. Την ερχόμενη Τρίτη (27/09), θα αντιμετωπίσει τη Σαουδική Αραβία, σε φιλικό.

Εθνική ΗΠΑ Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Τέρνερ (Άρσεναλ), Τζόνσον (Νέα Υόρκη Σίτι), Χόρβατ (Λούτον) – Αμυντικοί: Γέντλιν (Ίντερ Μαϊάμι), Τσίμερμαν (Νάσβιλ), Λονγκ (Νέα Υόρκη), Κάνον (Μποαβίστα), Ντεστ (Μίλαν), Βάινις (Αντβέρπ), ΜακΚένζι (Γκενκ), Πάλμερ-Μπράουν (Τρουά), Σκάλι (Γκλάντμπαχ) – Μέσοι: Ακόστα (Λος Άντζελες), ΜακΚένι (Γιουβέντους), Άνταμς (Λιντς Γιουνάιτεντ), ντε λα Τόρε (Θέλτα), Καρντόσο (Ιντερνασιονάλ), Τίλμαν (Ρέιντζερς) – Επιθετικοί: Πούλισιτς (Τσέλσι), Μόρις (Σιάτλ), Αριόλα (Ντάλας), Άαρονσον (Λιντς Γιουνάιτεντ), Σάρτζεντ (Νόριτς), Φερέιρα (Ντάλας), Ρέινα (Ντόρτμουντ), Πέπι (Γκρόνινγκεν)

ΗΠΑ Στατιστικά

*No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους.

*Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια τους.

Ιαπωνία – ΗΠΑ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ