*9η αγωνιστική

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ροτσντέιλ έφερε 3-3 εκτός έδρας απέναντι στην Καρλάιλ, παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές. Ανοιξε το σκορ με τον Κουίγκλεϊ στο 22’, ισοφαρίστηκε από τον Μέλις στο 36’, σκόραρε δύο ακόμη γκολ μέσα σε δύο λεπτά με τους Ρόντνεϊ (51’), Κουίγκλι (52’), αλλά δέχθηκε ένα ακόμη γκολ από τον Ντένις στο 58’, πριν ισοφαριστεί εκ νέου από τον Χάντινγκτον στο 78ο λεπτό.

Η Ρότσντεϊλ δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αν και προηγήθηκε δύο φορές, την δεύτερη με 1-3, φέρνοντας τελικά 3-3 εκτός έδρας με την Καρλάιλ. Τουλάχιστον δείχνει να βρήκε λύση στην επίθεση, αφού ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Κουίγκλεϊ σκόραρε δύο φορές στο ντεμπούτο του με την ομάδα!

Και αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη ισοπαλία, δύο για το πρωτάθλημα, έπειτα από τις 5/5 ήττες στο ξεκίνημα του θεσμού. Ο νέος της προπονητής της, ο Τζιμ Μπέντλεϊ, είναι αήττητος, αλλά και χωρίς νίκη, στον πάγκο της, σε δύο αγώνες!

Με αυτή τη βαθμολογική συγκομιδή είναι λογικό να βρίσκεται ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, αν και είναι σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής.

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Κάμπελ που είναι σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του μέσου Κέλι που χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι.

Ρότσντεϊλ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G

*Εχει 3/4 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*Εχει 3/4 under 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Λέιτον Οριεντ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Τρανμίρ, σε έναν αγώνα με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά προηγήθηκε με ένα αυτογκόλ σχεδόν από το πουθενά με τον Ντάκρες – Κόγκλεϊ στο 36’, άντεξε στην πίεση που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, πριν «καθαρίσει» το παιχνίδι με τέρμα του Σμάιθ στο 85’.

Η Λέιτον Οριεντ επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Τρανμίρ, συνεχίζοντας την πάρα πολύ εντυπωσιακή της πορεία στο ξεκίνημα, με έξι νίκες σε εφτά αγώνες πρωταθλήματος που παραμένει αήττητη, αν και έχει χάσει δύο παιχνίδια, εκτός έδρας αμφότερα, στο Λιγκ Καπ, από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας!

Όπως είναι λογικό παραμένει πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, αν και κανένας δεν το περίμενε γι’ αυτήν την εποχή, τουλάχιστον πριν αρχίσει η σεζόν! Και η μοναδική απώλεια βαθμών έχει έρθει μακριά από το γήπεδό της.

Λέιτον Οριεντ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G, 6/9 στη σεζόν, 3/5 εκτός έδρας

*Εχει 6/9 under 2,5 στη σεζόν, 3/5 εκτός έδρας

Ρότσντεϊλ – Λέιτον Οριεντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ