* Φάση των “16” για το Κύπελλο Χιλής

* Πρώτος αγώνας, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα των φιλοξενούμενων

* Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

* Under 2.5 τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Αήττητη η Κούρικο στα 6 τελευταία μεταξύ τους (2-4-0)

* Στο πρωτάθλημα (17/04): Κούρικο – Αντοφαγκάστα 2-0

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λα Καλέρα. Ο Καστεγιάνι άνοιξε το σκορ για τη Λα Καλέρα στο 7ο λεπτό και ο Φλόρες ισοφάρισε για την Αντοφαγκάστα στο 66’. Στο 80’ αποβλήθηκε ο Πασερίνι των γηπεδούχων.

Χρήσιμος ο βαθμός του Σαββάτου στη Λα Καλέρα, αλλά δεν της έφτανε για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και η πίεση στον σύλλογο του βορρά εντείνεται. Επιστρέφει στην έδρα της μετά τις 30/07 όταν κέρδισε την Κοκίμπο στο τοπικό ντέρμπι με 2-1, στην καλύτερή της εμφάνιση για το β’ γύρο της Primera Division.

Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου με δύο νίκες στο 2-1 την Ντεπόρτες Λιμάτσε που αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία της χώρας. Ωστόσο ο θεσμός μοιάζει με πολυτέλεια για την ομάδα του Τορέντε, προτεραιότητα είναι η παραμονή.

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΥΡΙΚΟ ΟΥΝΙΔΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-1) επί της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Ο Λέιβα έκανε το 1-0 της Κούρικο στο 2ο λεπτό και στο 45’ αποβλήθηκε ο Μπρουν της Ουνιβερσιδάδ. Στο 56’ ωστόσο ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Ολγάδο να ανακτά το προβάδισμα της Κούρικο στο 62’ και τον Γκόμες να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση για την Κούρικο, το μίνι ντεφορμάρισμα φαίνεται πως ξεπεράστηκε και η απρόσμενα εξαιρετική της πορεία στην Primera Division συνεχίζεται!

4η νίκη στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος το 3-1 του Σαββάτου, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα την έστειλε στη 2η θέση της λίγκας, με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 40 γκολ ενεργητικό, μόλις ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο Κόλο Κόλο.

Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου δυσκολεύτηκε πολύ να αποκλείσει την Σαντιάγο Γουόντερερς της Β’ κατηγορίας. Ισόπαλα στο 1-1 έληξαν και τα δύο παιχνίδια, επικράτησε στα πέναλτι της ρεβάνς, με τον κίπερ Σαντελίσες να κάνει τρεις επεμβάσεις!

ΚΟΥΡΙΚΟ ΟΥΝΙΔΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Αντοφαγκάστα – Κούρικο Ουνίδο την Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ