* 5η Αγωνιστική

* “2-3 γκολ” τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

* Η Γκόρνικ μετρά 5 σερί νίκες και 8 παιχνίδια δίχως ήττα (7-1-0) απέναντι στην Σταλ Μίελετς.

Δείτε τα Προγνωστικά Πολωνίας

ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Ρακόβ. Το γκολ του Πάλουσεκ στο 45’ έκρινε το παιχνίδι.

Από σπουδαία νίκη προέρχεται η Γκόρνικ, την Κυριακή σταμάτησε το ξέφρενο ξεκίνημα της Ρακόβ, παίζοντας κυνικά, σοβαρά στην άμυνα, στοιχεία άγνωστα στην περσινή πορεία της ομάδας.

Το πήγε κλειστά το ματς ο κόουτς Γκάουλ, φοβούμενος το transition των φιλοξενούμενων, ελάχιστες οι απειλές εκατέρωθεν μέχρι την κεφαλιά από κόρνερ για το καθοριστικό γκολ. Στο δεύτερο μέρος η Γκόρνικ πήρε ακόμη λιγότερα ρίσκα, περίμενε την Ρακόβ, η οποία ενισχύθηκε με αλλαγές από τον πάγκο και δικαιούταν την ισοφάριση με βάση τις ευκαιρίες που έκανε.

“Ένα έντονο και συναισθηματικό ματς είναι πίσω μας. Δεν δεχόμαστε γκολ για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για αυτή τη νίκη. Είδαμε την ομάδα να δουλεύει στο γήπεδο.” δήλωσε ο κόουτς Γκάουλ και συμφώνησε σε ερώτηση ότι η αποχώρηση του χαφ Νόβακ για την Ρακόβ είναι πλήγμα.

Είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό πέρασμα από το Ράντομ, με τον Ποντόλσκι να “σερβίρει” και τον Βλόνταρτσικ να σκοράρει.

ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα τρία φετινά της παιχνίδια

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Κρακόβια. Με αυτογκόλ έγινε το 1-0 στο 43’ και στο 57’ ο Γιαμπλόνσκι αποβλήθηκε υποπίπτοντας σε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε για το τελικό σκορ ο Ντομάνσκι.

Πολύ καλό το ξεκίνημα της Σταλ στο νέο πρωτάθλημα, πήρε 7 βαθμούς στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, βγάζοντας απαιτητικό πρόγραμμα.

Σοβαρή εμφάνιση την προηγούμενη Παρασκευή υποδεχόμενη την “καυτή” Κρακόβια, την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα και τα πρώτα γκολ παθητικό στην Ekstraklasa. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, ευτύχησε να προηγηθεί με αυτογκόλ, αλλά κουβάλησε το μομέντουμ στο ξεκίνημα της επανάληψης και σύμφωνα στη ροή του αγώνα διπλασίασε το προβάδισμά της, με κερδισμένο πέναλτι και αποβολή, ξανά από στατική φάση.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες και το επιτελείο μου για αυτόν τον αγώνα. Αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στα 3/4 του αγώνα. Δυστυχώς στο τέλος με το προβάδισμα 2-0 και το πλεονέκτημα ενός παίκτη οπισθοχωρήσαμε άσκοπα και πιεστήκαμε” σχολίασε ο κόουτς Μαγιέφσκι και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα του 19χρονου Γκερμπόφσκι, τον οποίο ξεκίνησε μετά από λίγες προπονήσεις με την ομάδα.

Τρομερά βελτιωμένη η εκτός έδρας εικόνα της μέσα στο καλοκαίρι, σε σχέση με το β’ μισό της περσινής σεζόν. Στην πρεμιέρα κέρδισε στο Πόζναν την πρωταθλήτρια Λεχ και δύο εβδομάδες μετά έβγαλε το λάδι στη δευτεραθλήτρια και κυπελλούχο Ρακόβ (3-2)!

ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 3/4 φετινά της παιχνίδια

* Δέχθηκε 3+ γκολ στα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Γκόρνικ Ζάμπρζε – Σταλ Μίελετς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ