* 13η αγωνιστική

* Μόνο διπλά (3/3) στα μεταξύ τους παιχνίδια

* Στο Κόπα ντε λα Λίγκα (26/02): Πλατένσε – Μπάνφιλντ 0-1

ΠΛΑΤΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Μπόκα Τζούνιορς. Ο Ρομέρο σκόραρε δις για την Μπόκα στο 12’ και το 43’, ο Μοργκαντίνι μείωσε για την Πλατένσε στο 55’. Στο 83’ αποβλήθηκε ο Γκονσάλες της Πλατένσε.

Εκ προοιμίου δύσκολο το έργο της στο “Μπομπονέρα” το Σάββατο, δεν έπιασε την απόδοση που χρειαζόταν για να αποκομίσει κάτι από το ταξίδι της.

Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων από καταπληκτικό φάουλ χάλασε τα πλάνα του Ντε Φελίπε, όταν κλήθηκε να πάρει μέτρα δέχθηκε το δεύτερο γκολ στο χώρο. Μείωσε σε μία από τις λιγοστές σωστά δομημένες επιθέσεις της, αλλά ουδέποτε απείλησε με ισοφάριση.

Στην έδρα της παραμένει αήττητη στην LPF με ρεκόρ 2-4-0, δικαιούταν τη νίκη (βάσει ευκαιριών) στο πρόσφατο 0-0 με την Μπαράκας. Εκεί θα βασιστεί για να σώσει την κατηγορία, ούσα 24η στην συνολική βαθμολογία υποβιβασμού και με μία αξιόλογη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Τιμωρημένος ο στόπερ Γκονσάλες, μακροχρόνια η απουσία του φορ Μπερχέσιο.

ΠΛΑΤΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* “2-3 γκολ” τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Πατρονάτο. Στο 51’ ο Ντατόλο έχασε πέναλτι για την Μπάνφιλντ, στο 72’ αποβλήθηκε ο Άλβαρες της Πατρονάτο.

Πρωταγωνίστρια σε ένα ακόμη σφιχτό παιχνίδι η Μπάνφιλντ, ξανά ελλιπής στο δημιουργικό κομμάτι με αποτέλεσμα να μείνει δίχως νίκη στην LPF για 6ο διαδοχικό παιχνίδι (0-4-2).

Πολύ κλειστό το πρώτο ημίχρονο την περασμένη Παρασκευή υποδεχόμενη την Πατρονάτο, μία φορά όλη κι όλη απείλησε από κόρνερ. Ο αντίπαλος κίπερ απομάκρυνε, όπως έκανε και στο VARίσιο πέναλτι της “ταλάδρο” στο δεύτερο μέρος. Δεν πλήρωσε το ότι άρχισε να έχει κενά στις αμυντικές της μεταβάσεις, μετά την αποβολή των φιλοξενούμενων πήρε τα ηνία του ματς, αλλά ήταν φλύαρη και ακίνδυνη.

“Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι, να βελτιώσουμε τα επιθετικά μας τελειώματα, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποτελεσματικοί στις φάσεις που δημιουργούμε. Αυτή η ομάδα έχει ανάγκη τη νίκη, αλλά απέναντι στην Πατρονάτο κάναμε ότι μπορούσαμε για να την πετύχουμε” δήλωσε ο κόουτς Βίβας, ο οποίος είναι υπό πίεση, όπως η ομάδα χάνει έδαφος στην κούρσα για μία θέση στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει πετύχει νίκη από τότε που αποχώρησε (για Σάο Πάουλο) ο ποιοτικότερος χαφ της Γκαλόπο, έχει αποδυναμωθεί αισθητά.

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 10/12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Πλατένσε – Μπάνφιλντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ