*Επαναληπτικός αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά και την διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν και πέναλτι.

*Στο πρώτο παιχνίδι: Ζρίνσκι – Τομπόλ 1-0

*Οποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ηττημένο του ζευγαριού Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Γιουρόπα Λιγκ.

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους το 2010 για το Γιουρόπα Λιγκ, με τη Ζρίνσκι να κερδίζει με 2-1 και στα δύο παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΤΟΜΠΟΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Καζακστάν, Νο 274)

Προηγούμενο ματς: Η Τομπόλ έχασε με 3-5 εντός έδρας από την Ταράζ, αν και προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Σεργκέεφ (9’, 18’). Ισοφαρίστηκε με δύο γκολ των Ζούμαμπεκ (23’), Σακμέτοφ (34’ πεν.), και ενώ προηγήθηκε εκ νέου με τον Ζακσιλίκοφ στο 53’, δέχθηκε τρία ακόμη γκολ από τον Ζούμαμπεκ (61’, 82’, 88’).

Η Τομπόλ έχασε και από την Ταράζ με 3-5 εντός έδρας, για το κύπελλο της χώρας της, το οποίο διεξάγεται σε μορφή ομίλων, και από το οποίο αποκλείστηκε πλέον, με το πρωτάθλημα της να έχει διακοπεί αυτή την περίοδο. Εκεί βρίσκεται στην τέταρτη θέση, στο -4 από την κορυφή, μετά την περσινή της κατάκτηση του πρωταθλήματος, μόλις η δεύτερη στην ιστορία της.

Πάντως στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε από την Φερεντσβάρος, πριν περάσει την Λίνκολν στον προηγούμενο γύρο αυτού του θεσμού. Αλλά τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα γι’ αυτήν τώρα, μετά την ήττα της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι από την Ζρίνσκι. Εχει τρεις συνεχόμενες ήττες, τέσσερις στους πέντε τελευταίους αγώνες που έχει κερδίσει μόνο τη Λίνκολν, αποτέλεσμα που την έφερε σε αυτή τη φάση του θεσμού, εκεί που ήταν και πέρυσι, όπου αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Ζίλινα, χωρίς να έχει σκοράρει καν!

Ο προπονητής της, Μίλαν Μιλάνοβιτς, είπε πώς η ομάδα του θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο απόψε, με σκοπό μόνο τη νίκη.

Επιστρέφει από τιμωρία ο Καϊροφ, αυτή τη φορά τιμωρημένος είναι ο Τομάσεβιτς.

Τομπόλ Στατιστικά

*Εχει 3/4 under 1,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει δύο σερί G/G μαζί με over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΡΙΝΣΚΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βοσνία Ερζεγοβίνη, Νο 174)

Προηγούμενο ματς: Η Ζρίνσκι κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Τομπόλ, αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 55’ και έπειτα, ανοίγοντας το σκορ στο 76’ με τον Γιάνκοβιτς, ενώ μετά το 85’ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία.

Η Ζρίνσκι δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα της, για να προετοιμαστεί καλύτερα για τον σημερινό αγώνα, έχοντας κερδίσει με 1-0 εντός έδρας την Τόμπολ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι πριν μία εβδομάδα! Αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη νίκη, ενώ προκρίθηκε σε αυτή τη φάση αποκλείοντας με δύο νίκες τα Τίρανα, έχοντας υποβιβαστεί στον θεσμό μετά τον αποκλεισμό της από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλωστε πρόκειται για την πρωταθλήτρια Βοσνίας.

Εχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού από την περίοδο 2014-15 και έπειτα συμμετέχει ανελλιπώς σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, χωρίς ωστόσο ποτέ να καταφέρει να περάσει στα πλέι οφς κάποιας εξ αυτών, ώστε να πλησιάσει κοντά στη συμμετοχή της σε κάποιον όμιλο.

Τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Τσορλούκα και ο επιθετικός Μάντιτς.

Ζρίνσκι Στατιστικά

*Εχει 3/4 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 2/2 under 1,5 εκτός έδρας στη σεζόν

Τομπόλ – Ζρίνσκι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ