3ος προκριματικός γύρος του Europa Conference League.

*Αγώνας ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ηττημένη του ζευγαριού Λίνφιλντ – Ζυρίχη. 

*Χωρίς χρήση VAR.

*Σε ουδέτερο γήπεδο.

*Α’ Ματς: Ρίγας Σκόλα – Χιμπέρνιανς 1-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Μάλτα, 228)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Ρίγας Σκόλα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ψυχωμένη εμφάνιση από τη Χιμπέρνιανς, που βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 26′, λόγω αποβολής του Αλντάμα. Ωστόσο, ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 39′, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν. Η Ρίγας αστόχησε σε πέναλτι στο 50′, συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και κατάφερε τελικά να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Ίλιτς να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 85‘.

Δείχνει να μπορεί ένα ακόμη μικρό θαύμα, μετά την πρόκριση επί της Λεβάντια στον προηγούμενο γύρο. Όλο το επιτελείο της πιστεύει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο βάρος της σημερινής αναμέτρησης και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μειονέκτημα της η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, με τις εγχώριες διοργανώσεις της να ξεκινούν σε μία βδομάδα από τώρα. Τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αλντάμα θα στερηθεί ο κόουτς Πισάνου.

Χιμπέρνιανς Στατιστικά

*Under2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΙΓΑΣ ΣΚΟΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λετονία, 285)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 2-3 από τη Σούπερ Νόβα, την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έμεινε πίσω στο σκορ στο 20′, αλλά έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν τη συμπλήρωση του 1ου ημιχρόνου. Παρόμοια εικόνα είχε και το β’ μέρος, με τη Ρίγα να έχει τις ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους τα γκολ (1-2 στο 50′, 1-3 στο 68′), κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-3 στο 90+2′.

Πικρή γεύση της άφησε το εντός έδρας 1-1 απέναντι στη Χιμπέρνιανς, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Κυριάρχησε στο παιχνίδι, με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 26′, αλλά κατάφερε να μείνει πίσω στο σκορ στο 39′, σε μία από τις ελάχιστες φάσεις των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι. Η Ρίγας είχε πολλές ευκαιρίες να ξαναμπεί στο παιχνίδι, σπατάλησε πέναλτι στο 50′ και το μόνο που κατάφερε ήταν να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο 85′.

Τιμωρημένος ο Ζιούζινς.

Ρίγας Σκόλα Στατιστικά

*Ν/g στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ – ΡΙΓΑΣ ΣΚΟΛΑ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ