3η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

*Χωρίς χρήση VAR.

VFB ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από το Μόναχο 1860, την περασμένη αγωνιστική. Μετά από ένα ισορροπημένο 1ο ημίχρονο, όπου έχασε καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, είδε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο β’ μέρος. Δεν κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση τους, δεχόμενη το 1-0 στο 75′, σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Δύσκολη η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες για την ομάδα του κόουτς Φόσι. Αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-1). Ενώ είναι καλή δημιουργικά, δείχνει να μην έχει ακόμη το καθαρό μυαλό για να “καθαρίσει” τις φάσεις της, χάνοντας ως τώρα βαθμούς στις λεπτομέρειες.

Τραυματίες οι Αντετούλα, Μουσχλ και Ρίχτερ.

VFB Όλντενμπουργκ Στατιστικά

*4 συνεχόμενα under2.5 γκολ, σε επίσημα και φιλικά.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Σααρμπρίκεν, στο μεταξύ τους ντέρμπι για την περασμένη αγωνιστική. Ελαφρώς καλύτερη των φιλοξενούμενων στο 1ο ημίχρονο, χωρίς όμως να έχει κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ. Υπέπεσε σε παράβαση νωρίς στο β’ μέρος, με τον Σμιντ να κάνει το 0-1 από τα έντεκα βήματα (51′). Πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν είχε απάντηση για την καλοστημένη άμυνα της Σααρμπρίκεν, η οποία “κλείδωσε” την νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 στο 83′.

Απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα η ήττα αυτή για την Έλβεσμπεργκ, μετά το θρίαμβο της επί της Λεβερκούζεν στο κύπελλο (νίκη-πρόκριση με 4-3).  Η ομάδα του κόουτς Στέφεν φάνηκε να έχει πρόβλημα απέναντι σε κλειστή άμυνα, με τη Σααρμπρίκεν υποψιασμένη μετά τα πρώτα νικηφόρα παιχνίδια της αντιπάλου της.

Τραυματίες οι Λαπρεβότε και Φερνάντεζ.

Έλβεσμπεργκ Στατιστικά

*N/g+under2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά.

VFB ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ