2η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κέμπριτζ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε ο Κνιμπς στο 17’.

Καθόλου καλό ξεκίνημα για τη Μίλτον Κέινς Ντονς. Ιδιαίτερα φανερό το γεγονός ότι αποδυναμώθηκε κατά την περίοδο των μεταγραφών, καθώς δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα από μεριάς της είτε επιθετικά, είτε αμυντικά. Καμία απειλή προς την αντίπαλη εστία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, την ώρα που οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν χώρους και να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνά της.

Διαφορετική εικόνα θα χρειαστεί να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μπορέσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα σε ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Γνωρίζει πως σεζόν όπως την περσινή είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί, ειδικά μετά την αποχώρηση πολλών σημαντικών παικτών. Δεν μοιάζει να είναι έτοιμη προς το παρόν και αυτό μπορεί να την φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση μετά τις πρώτες αγωνιστικές. Όσο αφορά τις απουσίες, δεν έχει καμία, κάτι που ελευθερώνει τα χέρια του Λίαμ Μάνινγκ στην επιλογή παικτών και στην καλύτερη τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Μίλτον Κέινς Ντονς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Πόρτσμουθ με σκορ 3-3, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Τζόνσον στο 8’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ογκίλβι στο 50’.Απάντησε άμεσα ο Ντέλε-Μπασίρου δίνοντας ξανά προβάδισμα στη Σέφιλντ, όμως ο Τζέικομπς έφερε το ματς στα ίσα στο 57’ και ο Μπισόπ ανέτρεψε το σκορ υπέρ τον φιλοξενούμενων στο 64’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντέλε-Μπασίρου με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 81’. Στις καθυστερήσεις του ματς, ο Γκρέγκορι άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο, βλέποντας δεύτερη κίτρινη.

«Ροντέο» η πρεμιέρα για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, πολλά γκολ και για τις δύο πλευρές, όμως κανένας νικητής μετά το τελευταίο σφύριγμα. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με την πίεση που άσκησε κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια και τους κενούς χώρους που βρήκαν δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνά της.

Τρομερά αποτελεσματική μεσοεπιθετικά, πολύ αδρανής αμυντικά η Σέφιλντ Γουένσντεϊ και αυτό είναι που πλήρωσε στην πρεμιέρα. Χρειάζεται πολύ καλύτερη αμυντική λειτουργία προκειμένου να έχει ελπίδες για διεκδίκηση του τίτλου. Έδωσε δυνατά φιλικά προετοιμασίας και παρά το γεγονός ότι δεν πήρε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, μοιάζει αρκετά πιο έτοιμη αγωνιστικά από τη σημερινή της αντίπαλο και για τον λόγο αυτό είναι και το φαβορί του ματς. Μοναδική απώλεια θα είναι ο Γκρέγκορι, ο οποίος είδε απευθείας κόκκινη κόντρα στην Πόρτσμουθ.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

ΜΚ Ντονς – Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ