*3ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτος αγώνας, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Ζάλγκιρις (09/08). Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Μετρούν 2/3 παιχνίδια με over 3.5 γκολ μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ με τη Μπούντε/Γκλιμτ να παίρνει την πρόκριση με μία νίκη και μία ισοπαλία.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς – Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΠΟΥΝΤΕ/ΓΚΛΙΜΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Νορβηγία, 94)

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Όλεσουντ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 26’ ο Μπονιφάσε σκόραρε για το 0-1, όμως στο 32’ ο Εντεμαρκσμάκεν ισοφάρισε σε 1-1. Στο 42’ και πάλι ο Μπονιφάσε πέτυχε δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Μπούντε/Γκλιμτ είναι σε καλό μομέντουμ συνολικά το τελευταίο διάστημα, έχει καταφέρει μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα στη σεζόν, να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης του πρωταθλήματος Νορβηγίας. Επικράτησε της Όλεσουντ (1-2) εκτός έδρας, στο πιο πρόσφατο, αποτέλεσμα που ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για το συγκρότημα του Κνούτσεν. Τέσσερις νίκες και μία ήττα ο απολογισμός τελευταία σε πρωτάθλημα και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον προηγούμενο γύρο, έδωσε δικαιώματα με την ήττα που έκανε στην έδρα της Λίνφιλντ με 1-0, όμως έδωσε απαντήσεις στη ρεβάνς με τον πλέον εμφατικό τρόπο, αφού τη συνέτριψε με 7-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Προχώρησε στην απόκτηση του 20χρονου Σλοβένου μέσου Νίνο Ζούγκελ, από τη Μάριμπορ. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο εξτρέμ Σολμπάκεν, οι Σέρι, Μόε, Μόρτεν Κόνραντσεν και Φετ. 

Μπούντε/Γκλιμτ Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις τελευταία με No Goal

*4/6 παιχνίδια έληξαν με over 2.5 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιθουανία, 147)

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-2 εκτός έδρας, εναντίον της Μάλμε, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 34’ ο Ογεβούσι σκόραρε για το 0-1 που ήτα και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 52’ ο Ολιβέιρα πέτυχε δεύτερο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 78’ αποβλήθηκε ο Κρίστιανσεν για λογαριασμό της Μάλμε. 

Η Ζάλγκιρις έχει αφοσιωθεί το τελευταίο διάστημα στην προσπάθειά της να μπει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έκανε ήδη τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, όταν απέκλεισε τη Μάλμε (0-2) και μάλιστα με δύο νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ.Τρομερή δουλειά από τον τεχνικό Τσεμπούριν, ο οποίος έχει φτιάξει ένα συγκροτημένο σύνολο που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία στην επίθεση.

Δεν έχει υποστεί ήττα σε τέσσερις αγώνες στα προκριματικά, πριν από τη Μάλμε, έπαιξε με τη Μπαλκάνι, την οποία απέκλεισε στην παράταση του δεύτερου αγώνα με σκόρερ τον Ογεβούσι στο 97’. Δεν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα από τις αρχές Ιουλίου όταν ξεκίνησε την πορεία της στα προκριματικά. Αναμενόμενα έπεσε στη δεύτερη θέση, αλλά έχει τέσσερα ματς λιγότερα.

Ζάλγκιρις Στατιστικά

*4 σερί αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*3/5 ματς τελευταία έληξαν με No Goal

Μπούντε/Γκλιμτ – Ζάλγκιρις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ