* 3η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Αήττητη στο Πόζναν η Λεχ στα 7 τελευταία παιχνίδια (6-1-0) με αντίπαλο τη Βίσλα.

Δείτε τα Προγνωστικά Πολωνίας

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ντινάμο Μπατούμι. Οι Γεωργιανοί προηγήθηκαν στο 64’ με τον Βατσάτζε και ο Τσερβίνσκι ισοφάρισε για τη Λεχ στο 76’.

Με τουριστικό χαρακτήρα ήταν το ταξίδι της Λεχ στο Μπατούμι την Πέμπτη, είχε “καθαρίσει” την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League μετά το 5-0 στο Πόζναν.

Τελικά έκανε rotation ο Φαν ντε Μπρομ στη Γεωργία, ξεκίνησε με αρκετούς αναπληρωματικούς απέναντι στην Ντινάμο και δεν κράτησε σε όλο το 90λεπτο όσους εκ των βασικών ξεκίνησαν, δεν έπαιξε καθόλου ο φορ Ίσακ. Σε χαμηλούς ρυθμούς το πήγε το ματς, γιατί συνεχίζονται τα απανωτά ματς, την Πέμπτη ταξιδεύει στο Ρέικιαβικ για να αντιμετωπίσει την Βίκινγκουρ.

Δεν αναμένεται rotation σήμερα από Ολλανδό κόουτς, αφού η πρωταθλήτρια ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα την Ekstraklasa, ενώ την περασμένη Κυριακή το παιχνίδι της αναβλήθηκε λόγω Ευρώπης.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Ισπανού χαφ Ραμίρες, ψάχνεται για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση η διοίκηση της ομάδας.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 φετινά παιχνίδια της

* No Goal τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-4) επί της Βάρτα Πόζναν. Ο Βόλσκι έκανε το 0-2 με γκολ στο 14’ και το 21’, και ο Άλβαρες με δύο δικά του τέρματα (45’ & 47’) συμπλήρωσε το καρέ.

Καλύτερη εκκίνηση στην σεζόν δεν θα μπορούσαν να φανταστούν, παίκτες, διοίκηση και οπαδοί της Βίσλα, το σύνολο του Στάνο τρόμαξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Ekstraklasa!

Μετά το 3-0 της πρεμιέρας στο Πλοκ επί της ευρωπαίας Λέχια, την προηγούμενη Παρασκευή πέρασε σαν σίφουνας από το Πόζναν, με το τελικό 0-4 επί της Βάρτα να μοιάζει φτωχό για τις ευκαιρίες που έβγαλε, κυρίως στο transition. Σε μεγάλη μέρα οι Βόλσκι και Άλβαρες, ξήλωσαν τη γηπεδούχο άμυνα στους χώρους, ενώ η άμυνά της δεν απειλήθηκε, παρά μόνο στα τελευταία λεπτά.

ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Λεχ Πόζναν – Βίσλα Πλοκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ