*1η αγωνιστική.

*Τέσσερις νίκες πήρε η Μπέρμιγχαμ στα τελευταία έξι ματς κόντρα στη Λούτον.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΛΟΥΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ την περασμένη εβδομάδα.

Έρχεται από πολύ καλή σεζόν, ξεπέρασε τον εαυτό της με την απόδοσή της, καθώς κατάφερε να βρεθεί εντός πλέι-οφ. Παρ’ όλα αυτά αποδείχθηκε πιο αδύναμη από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Χάντερσφιλντ, η σεζόν έκλεισε με απόλυτη ικανοποίηση για την εικόνα και το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της.

Ο Νέιθαν Τζόουνς γνωρίζει καλά ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση στην ομάδα του, γι’ αυτό και κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας παίκτες κυρίως στη μεσαία γραμμή, αλλά και δύο τερματοφύλακες, αφού είχε σοβαρό πρόβλημα στις τελευταίες αγωνιστικές την περασμένη χρονιά. Έδωσε 2 εκ. ευρώ για τον επιθετικό Μόρις απ’ την Μπάρνσλεϊ, χάθηκαν κάποιοι έμπειροι παίκτες, αλλά χωρίς να “πονάνε” οι απώλειες. Καλή η εικόνα της στα φιλικά, ήταν αήττητη στα τελευταία πέντε, κέρδισε τα τέσσερα κόντρα σε ομάδες χαμηλότερου επιπέδου. Θέλει να επαναλάβει την περσινή πορεία η Λούτον.

ΛΟΥΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από πέντε σερί 2-3 Goal σε φιλικό επίπεδο.

*Έρχεται από 3/4 G/G σε φιλικό επίπεδο.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Βαγιεκάνο την περασμένη εβδομάδα.

Έρχεται από τραγική σεζόν απογοήτευσε σ’ όλα τα επίπεδα, είχε πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, τα οποία έδειξε να μην μπορεί να διαχειριστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τερμάτισε στην 20η θέση με 47 πόντους, στο +10 απ’ την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας, πάρα πολύ μακριά από εκεί που υπολόγιζε να βρίσκεται.

Καθόλου ικανοποιημένη η διοίκηση από τον Λι Μπόουερ, ο οποίος είδε φυσικά την πόρτα της εξόδου, με τον Τζον Έουστας να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Βρετανός ενίσχυσε την ομάδα κυρίως αμυντικά, παίρνοντας παίκτες με τη μορφή δανεισμού, θέλοντας να διορθώσει τα προβλήματα που υπήρχαν. Δεν ξεχωρίζει κάποιος νεοφερμένος, οι αποχωρήσεις είναι προς το παρόν περισσότερες. Μέτρια ως κακή στα φιλικά, κέρδισε μόλις ένα απ’ τα πέντε που έπαιξε. Λογικά πάει για μια ακόμη μέτρια σεζόν.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 3/4 τελευταία φιλικά παιχνίδια της.

*Έρχεται από 4/5 G/G στα φιλικά παιχνίδια της.

Λούτον – Μπέρμιγχαμ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ