*20η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Βάσκο Ντα Γκάμα – Βίλα Νόβα 1-1

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: H Βίλα Νόβα έφερε 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Σπορτ Ρεσίφε σε ένα παιχνίδι που δέχθηκε «σφυροκόπημα», γλίτωσε και από το δοκάρι της σε μία φάση, ενώ δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια για να σκοράρει η ίδια!

Η Βίλα Νόβα πήρε έναν απρόσμενο βαθμό, φέρνοντας 0-0 στο γήπεδο της Σπορτ Ρεσίφε, με μεγάλη δόση τύχης, ούσα και τελείως ακίνδυνη επιθετικά! Αυτό ήταν το 14ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, αν και τα μισά εξ αυτών έχουν λήξει ισόπαλα! Ειδικά στο γήπεδό της δεν κερδίζει εδώ και οκτώ αγώνες, με πέντε ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ως ουραγός του πρωταθλήματος, έχοντας μείνει σχετικά πίσω, στο -6 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής, με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, μαζί με την ομάδα που είναι ακριβώς από πάνω της, στην προτελευταία θέση. Και έχει και τις περισσότερες ισοπαλίες, μαζί με την CSA, έχοντας κερδίσει μόνο την Ναούτικο εντός σε όλο το πρωτάθλημα!

Τραυματίες και απόντες είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πέντρο Καμπανέλι και ο επιθετικός Βίκτορ Αντράντε, με τον τελευταίο να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Πάντως απέκτησε κάποιους νέους επιθετικούς, μήπως και λυθεί το πρόβλημα στο σκοράρισμα, με τον σχετικά νέο τεχνικό της, Αλαν Ααλ, που ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της, να ετοιμάζει αλλαγές στην επίθεση.

Βίλα Νόβα Στατιστικά

*Εχει 14/15 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

* Εχει 14/18 under 2,5 εντός έδρας, 9/10 στο εθνικό πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Βάσκο Ντα Γκάμα έφερε 1-1 εντός έδρας με την Ιτουάνο, σε έναν αγώνα που βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Ραφαέλ Ελίας στο 15’. Πίεσε για την ισοφάριση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν και είχε δύο δοκάρια, πριν τα καταφέρει τελικά, αλλά με τον Ρανιέλ στο 77’.

Η Βάσκο Ντα Γκάμα έφερε επίσης ισοπαλία με 1-1, αλλά εντός έδρας, κόντρα στην Ιτουάνο, δεύτερη στα πέντε τελευταία παιχνίδια όπου έχει πετύχει μόλις μία νίκη, η οποία ήρθε μακριά από την έδρα της, στο «καυτό» γήπεδο της Κρισιούμα. Και έχει τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει εκτός!

Βρίσκεται πάντα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον είναι στο -7 από την κορυφή και την Κρουζέιρο, ενώ βρέθηκε στο +7 από την 5η θέση που δεν οδηγεί στην άνοδο.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Ουλίσες (ΑΜ), Σαραφιόρε (ΜΕ), Λαρανζέιρα (ΜΕ), Τζετούλιο (ΕΠ), ενώ τιμωρημένος είναι ο κεντρικός αμυντικός Αντερσον Κονσεϊσάο. Αλλά έγινε καλά και επιστρέφει ο επιθετικός Φιγκεϊρέδο.

Βάσκο Ντα Γκάμα Στατιστικά

*Εχει 6/8 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 18/21 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 12/17 under 2,5 εκτός έδρας, 7/9 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Βίλα Νόβα – Βάσκο Ντα Γκάμα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ