Προθέρμανση για τα νοκ – άουτ

Ανανεώθηκε:
θαναηλακησ προγνωστικα 04072022

Πρόγευμα με αγώνες και πάλι από Λατινική Αμερική, για το ξεκίνημα της εβδομάδας, με τις ομάδες πάντως της Αργεντινής, μετά από 5 αγωνιστικές, να μην είναι ακόμη … εμπιστοσύνης, αλλά θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε προσεκτικά στα σημερινά προγνωστικα στοιχηματοσ και να κάνουμε προθέρμανση για τους αγώνες ρεβάνς που έρχονται σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.

Νιουελς Ολντ Μπόις – Πατρονάτο

Ευκαιρία για την Νιούελς, με νίκη απόψε, να περάσει στη κορυφή της βαθμολογίας, και να αφήσει τη Χιμνάσια, δύο βαθμούς πίσω της. Είναι αήττητη, έχει χάσει βαθμούς, μόνο στο εντός έδρας 0-0 με τη Σαν Λορέντσο, ενώ στις 4 νίκες της, είναι αξιοσημείωτο ότι, έχει δεχτεί μόνο 1 γκολ κι αυτό στην πρεμιέρα από τη Μπάνφιλντ. Μετράει δηλαδή αυτή τη στιγμή, 4 σερί ματς, που κράτησε ανέπαφη την εστία της. Από τη πλευρά της η Πατρονάτο, είχε τερματίσει τελευταία στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, κάνοντας 10 ήττες στους 14 αγώνες, αλλά τώρα στη δεύτερη φάση, έχει ξεκινήσει σχετικά καλά και πέτυχε και 2 νίκες στις τρείς τελευταίες αγωνιστικές, με πιο πρόσφατη, το 3-1 επί της Ιντεπεντιέντε. Είχε αντιμετωπίσει τη Νιούελς στα μέσα του Απρίλη και πάλι εκτός έδρας και τη δυσκόλεψε αρκετά, αλλά η Νιούελς πήρε τη νίκη με 1-0. Για τις επιλογές μου, θα στηριχτώ στο γεγονός, ότι η Νιούελςστα τελευταία 7 παιχνίδια στο γήπεδο της, δεν έχει δεχτεί γκολ, αλλά δεν ξεπερνάει και το 2-0. Η Πατρονάτο επίσης, δεν έχει νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια της, εκτός έδρας!

Ιντεπεντιέντε – Ατλέτικο Πλατένσε

Η Ιντεπεντιέντε μπορεί να έχει χάσει ήδη 7 βαθμούς στις πρώτες 5 αγωνιστικές, αλλά στην έδρα της, νικάει! Ίσως γι’ αυτό και να την έχουν φαβορί, κόντρα στην αήττητη Ατλέτικο, η οποία ωστόσο, μετά τις νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έκανε 3 σερί ισοπαλίες, ανάμεσα τους κι αυτή με την ουραγό Αλντοβίσι. Φαίνεται πως κόπασε ο αρχικός ενθουσιασμός και οι αποδόσεις για τη νίκη της, φτάνουν και στο 5.00! Στη πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η Ιντεπεντιέντε, μάζεψε μόνο 16 βαθμούς και τώρα έρχεται από την εκτός έδρας ήττα, με 3-1 από την Πατρονάτο, σε ένα παιχνίδι, όπου η αντίπαλος της, μπορεί να προηγήθηκε με τη σέντρα, αλλά έπαιζε με 10 παίκτες από το 16ο λεπτό! Κι όμως, η Ιντεπεντιέντε, δέχτηκε άλλα 2 γκολ, ενώ είχε μειώσει ενδιάμεσα σε 2-1. Γενικά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο εδώ να παίξουμε για υψηλά κέρδη. Τις επιλογές μου θα τις στηρίξω και στο γεγονός ότι η Ατλέτικο διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς έχει δεχτεί μόνο 2 γκολ ως τώρα.

Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο

Οι 2 ομάδες, έχουν από 18 βαθμούς, αλλά η Μπραγκαντίνο έχει 2 ήττες λιγότερες. Στόχος τους να πιάσουν την πρώτη εξάδα, από την οποία απέχουν 6 βαθμούς, οπότε η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο. Η Μπραγκαντίνο έκανε κακή πορεία στο Λιμπερταδόρες, αποκλείστηκε κι έριξε το βάρος της στο πρωτάθλημα, αλλά μετά από 4 σερί ματς αήττητη μέσα στον Ιούνιο, συνετρίβη στο τελευταίο της παιχνίδι με 4-2 από την Παραναένσε. Από την άλλη, η Μποταφόγκο, παρότι έκανε δύο σπουδαίες νίκες με ομάδες όπως η Σάο Πάολο και η Ιντερνασιονάλ, που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, στα δύο τελευταία της παιχνίδια, έχασε στο ντέρμπι του Ρίο, από τη Φλουμινένσε εντός έδρας (1-0) και συνετρίβη στο κύπελλο (3-0) από την ΑμέρικαΜινέϊρο. Θα έλεγα ανοικτό το αποτέλεσμα και θα προτιμήσω οι επιλογές μου να είναι στα γκολ, καθώς οι δύο ομάδες έχουν τις χειρότερες άμυνες, μετά την Αβάϊ, στην πρώτη 12άδα της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι, στα τρία τελευταία τους παιχνίδια, πετυχαίνουν και δέχονται, τουλάχιστον 2 γκολ!

Οι Προτάσεις του Γιώργου Θαναηλάκη παίζουν κάθε μέρα και στη sportingbet gr

Προγνωστικά Στοιχήματος

Νιούελς Ολντ Μπόις – Πατρονάτο:

Άσσος σε απόδοση  ➡ 1.95
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
No Goal σε απόδοση  ➡ 1.66
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιντεπεντιέντε – Ατλέτικο Πλατένσε:

Χ2 σε απόδοση ➡ 1.90
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Goal / Goal σε απόδοση ➡ 2.10
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο:

Over 2.5 γκολ σε απόδοση ➡ 2.15
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ