*16η αγωνιστική

*Και οι τέσσερις αγώνες τους στο παρελθόν, δύο πέρυσι και δύο το 2017, από έναν σε κάθε έδρα κάθε χρονιά, έληξαν under 2,5. Και η Μπρούσκε κέρδισε τους δύο που έπαιξε στο γήπεδό της, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΜΠΡΟΥΣΚΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρούσκε έχασε 0-2 εντός έδρας από την Μπαϊα, δεχόμενη δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από τους Ρεζέντε (14’), Ρονταγιέγκα (45’), έχοντας κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει, αν και γενικώς η αντίπαλος της ήταν ελαφρώς καλύτερη.

Η Μπρούσκε δεν τα κατάφερε απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, χάνοντας με 0-2 εντός έδρας από την Μπαϊα. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν σκοράρει και επομένως δεν κερδίζει. Αλλά ήταν και η τρίτη συνεχόμενη ήττα στο γήπεδό της, κάτι που είχε να της συμβεί από το 2018! Και τέσσερις σερί ήττες εντός έχει να γνωρίσει από το 2012!

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 13η θέση του συγκεκριμένα, αλλά σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς να είναι πάρα πολύ πίσω από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου, ούσα στο -8 από αυτές.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Ιανσόν, Σάντρο και ο μέσος Γκάμπριελ Ταλάρι οι οποίοι πάντως λείπουν εδώ και αρκετό καιρό.

Μπρούσκε Στατιστικά

*Εχει 17/20 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, πέντε σερί στα πιο πρόσφατα.

*Εχει 12/16 under 2,5 μαζί με N/G εντός έδρας το 2022, 6/7 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΟΠΕΡΑΡΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Οπεράριο κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Σαπεκοένσε, σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 34’ με τον Γουίλιαν Μασάντο και στις καθυστερήσεις του με τον Ζουνίνιο Μπραντάο, παρόλο που νωρίτερα γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις από το να βρεθεί πίσω στο σκορ, τη μία από το δοκάρι της! Στο 62’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, κάτι που ίσως να την χαλάρωσε λίγο και δέχθηκε γκολ από τον Κρίστιαν στο 66’, ενώ λίγο έλειψε να ισοφαριστεί και λίγο μετά!

Η Οπεράριο επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από τρεις αγώνες, κερδίζοντας με 2-1 εντός έδρας την Σαπεκοένσε. Βέβαια μακριά από την έδρα της στους 11 τελευταίους αγώνες κέρδισε μόνο την εκ των ουραγών Γκουαρανί, έχοντας ίδιο αριθμό ισοπαλιών και ηττών στα άλλα παιχνίδια.

Ανέβηκε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 9η θέση του συγκεκριμένα, στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +4 συγκεκριμένα, χωρίς να είναι πάρα πολύ πίσω, στο -6 για την ακρίβεια, από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου.

Εκτός των ήδη τραυματιών Ραφαέλ Μπονφίμ (ΑΜ), Ζιν Κάρλο (ΕΠ), Ρφαέλ Ολερ (ΕΠ), Αλεμάο (ΑΜ), Ραφαέλ Χοράο (ΜΕ), Φερνάντο Νέτο (ΜΕ), χτύπησαν και οι επιθετικοί Σιλβίνιο, Πάουλο Σέρτζιο, με τον τελευταίο να είναι ο πρώτος της σκόρερ, ενώ τιμωρημένοι είναι οι μέσοι Παβάνι, Τόμας Μπάστος.

Οπεράριο Στατιστικά

*Εχει 4/5 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 23/31 αγώνες με 2-3 γκολ το 2022.

*Εχει 6/8 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα

Μπρούσκε – Οπεράριο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ