6η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερη τοποθεσία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Χαϊκού.

*Η Γιατάι επικράτησε στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Γκουανγκτζού.

ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 2-4 από τη Ζετζιάνγκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-4 (6′, 24′, 32′, 50′), για να μειώσει δις με τους Γκονγκ Τσανγκ (54′) και Λι Τιξιάνγκ (76′), στο τελικό αποτέλεσμα.

Χωρίς νίκη συνεχίζει την πορεία της στο τρέχον πρωτάθλημα η Γκουανγκτζού. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Ζετζιάνγκ, από την οποία και ηττήθηκε με 2-4. Έχοντας μια εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, για να δεχθεί και ένα τέταρτο στην πορεία. Παρότι μείωσε δις στην πορεία, δεν ήταν ικανή για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Πέμπτη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Σανγκάη Σενχούα (0-1), Γουχάν Θρι Τάουνς (0-6), Γουχάν (0-1) και Χενάν (0-3), οπότε και παραμένει στην τελευταία θέση.

Γκουανγκτζού Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΙΑΤΑΪ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 0-0 με τη Χενάν, για το πρωτάθλημα. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, όμως ήταν αρκετά άστοχες.

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Γιατάι, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, αντιμετώπισε τη Χενάν, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, οι δυο πλευρές μπορεί να είχαν ευκαιρίες, ωστόσο αποδείχθηκαν αρκετά άστοχες στην τελική προσπάθεια για να βρουν δίχτυα. Τρίτο ματς στα τέσσερα τελευταία που δεν σκοράρει, φτάνοντας παράλληλα τους έξι βαθμούς μετά από τις πέντε πρώτες στροφές.

Γιατάι Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Γκουανγκτζού – Γιατάι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ