*Νοκ άουτ ημιτελικός πλέι οφς για την άνοδο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν δεν υπάρξει νικητής, η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στα πέναλτι.

*Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: Γκρίμσμπι – Ρέξαμ 3-1, Ρέξαμ – Γκρίσμπι 1-0

ΡΕΞΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ρέξαμ έχασε με 1-0 από την Μπρόμλεϊ στο «Γουέμπλεϊ», χάρη σε τέρμα του Τσικ στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ρέξαμ δεν τα πήγε καλά στην πρώτη της επίσκεψη στο «Γουέμπλεϊ» φέτος, χάνοντας με 1-0 από την Μπρόμλεϊ στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σηκώσει έναν τίτλο. Πλέον μοναδικός της στόχος είναι να πάρει την άνοδο, κερδίζοντας στην διαδικασία των πλέι οφς.

Αλλά έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της, αμφότερα χωρίς να σκοράρει καν! Και έχει μόλις τρεις ήττες στους 22 τελευταίους αγώνες της, με 14 νίκες στο συγκεκριμένο διάστημα.

Στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που της επέτρεψε να ξεκουραστεί αρκετά, περνώντας απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφς.

Και θα προσπαθήσει να «σπάσει μία κατάρα» 33 ετών, αφού στις πέντε συμμετοχές της σε πλέι οφς, από το 1989 ως σήμερα, δεν έχει καταφέρει ποτέ να ολοκληρώσει με επιτυχία μία ανάλογη διαδικασία!

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αμυντικού Χάιντεν που έχει χτυπήσει σχετικά πρόσφατα, αλλά και του πιο μακροχρόνια τραυματία  Λάιντον (ΤΕ).

Ρέξαμ Στατιστικά

*Εχει τρία συνεχόμενα N/G

* Εχει 16/27 under 2,5 εντός έδρας, 14/22 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γκρίμσμπι κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Νοτς Κάουντι, αλλά στην παράταση, με τέρμα του Ντισερούβε στο 119ο λεπτό! Και όλα αυτά ενώ ισοφάρισε και έστειλε το παιχνίδι στο έξτρα 30λεπτο με τον Χόλοχαν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, έχοντας δεχθεί γκολ από τον Ροντρίγκες με πέναλτι στο 73’.

Η Γκρίμσμπι κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά των πλέι οφς με μεγάλη ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει εκτός έδρας από την Νοτς Κάουντι, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και πήρε την νίκη – πρόκριση ένα λεπτό πριν λήξει η παράταση, κερδίζοντας με 1-2! Πάντως στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει τρεις ισοπαλίες σε 90λεπτο και μία ήττα, η οποία είναι και η μοναδική της στους 11 πιο πρόσφατους αγώνες της. Και μακριά από την έδρα της είναι αήττητη εδώ και οκτώ παιχνίδια, με πέντε ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -11 από την σημερινή της αντίπαλο, παρόλο που υπήρξε μέρος της σεζόν όπου ήταν και στην κορυφή του!

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Εφέτε και ο μέσος Σκάνελ που δεν αναμένεται να παίξουν ξανά τη φετινή σεζόν.

Γκρίμσμπι Στατιστικά

*Εχει 8/11 G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία της παιχνίδια.

*Εχει 13/25 under 2,5 εκτός έδρας, 12/22 στο πρωτάθλημα.

Ρέξαμ – Γκρίμσμπι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ