36η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Σεντ Ετιέν – Νις 0-3

*Η Νις έχει χάσει τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της εναντίον της Σεντ Ετιέν στη Ligue 1 (2-0-3), όσους έχασε και στα προηγούμενα 11 παιχνίδια (5-3-3).

*Η Νις έχει συγκεντρώσει 60 βαθμούς μετά από 35 αγώνες στη φετινή Ligue 1, το υψηλότερο σύνολο πόντων για μια ομάδα που κατατάσσεται 5η σε αυτό το στάδιο της σεζόν στην πρώτη κατηγορία, ισοβαθμώντας με την Μπορντό το 2009/10 και τη Σεντ Ετιέν το 2014/15. (5η).

*Η Σεντ Ετιέν έχει 31 βαθμούς μετά από 35 αγώνες της Ligue 1 αυτή τη σεζόν, το χαμηλότερο σύνολο πόντων της σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Οι «Πράσινοι» έχουν δεχθεί 70 γκολ αυτή τη σεζόν στην πρώτη κατηγορία, τα περισσότερα σε μία μόνο σεζόν από το 1958/59 (73).

ΝΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Δεν τα κατάφερε στον μεγάλο τελικό κυπέλλου απέναντι στην Ναντ, ηττήθηκε με 0-1 στο «Σταντ ντε Φρνας» από τα «Καναρίνια» και έχασε την ευκαιρία να κλείσει ιδανικά μία καλή σεζόν, αλλά και να δώσει το έναυσμα για την νέα εποχή. Κατώτερη των προσδοκιών, μπήκε εξαιρετικά μουδιασμένα στο πρώτο μέρος και κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις, με την ίδια να απειλεί ελάχιστα. Δέχτηκε το γκολ με πέναλτι στο 47′ και σύντομα βγήκε μπροστά, χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά μέχρι την λήξη.

Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη στις τάξεις της μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου, οφείλει όμως να ανασυνταχθεί προκειμένου να φτάσει ξανά στην πεντάδα και να μην πάει στράφι η μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλλει μέχρι τώρα. Το τελευταίο δίμηνο πάντως παίζει σταθερά μέτρια, στερείται δημιουργικών ιδεών και μοιάζει μπλοκαρισμένη.

«Όλοι περιμένουν να μάθουν πώς θα συμπεριφερθούμε μετά τον χαμένο τελικό. Οι παίκτες μπόρεσαν να κερδίσουν 18 παιχνίδια στα 35 και να πάνε στον τελικό, άλλοτε με στυλ και άλλοτε χωρίς. Θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας, στον οποίον πιστεύω θα ανταποκριθούμε αρκετά καλά», σχολίασε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός Γκαλτιέ.

Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Τουράμ (34/4), πάντα εκτός το τελευταίο διάστημα, παραμένει τραυματίας ο δεξιός μπακ Ατάλ (17/2) και ο επιτελικός μέσος Κλοντ Μορίς (10/0).

Νις Στατιστικά

*Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 0-1 γκολ

*10/12 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Ρεν και ως εκ τούτου υπέστη δίκαιη ήττα με 2-0. Δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, θα μπορούσε να χάσει με περισσότερα γκολ, αλλά ίσως να άξιζε και η ίδια ένα με βάση την εικόνα της στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. 

Είχε μπροστά της έντεκα ολόκληρες μέρες να ξεκουραστεί και να ανασυνταχθεί για τους τρεις «τελικούς» που αντιμετωπίζει μέχρι το τέλος. Θετικό για την ίδια το γεγονός ότι ξέρει τί έχουν κάνει οι ανταγωνιστές της, την βόλεψε η ήττα της Λοριάν και αυτή της Μπορντό. Με νίκη σήμερα, πιάνει την Λοριάν αλλά υστερεί σε μεταξύ τους ισοβαθμία.

«Οι συμπεριφορές στο γήπεδο, δείχνουν ότι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα σε αυτό το τελικό σπριντ για να σώσουν την Σεντ Ετιέν. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στο ποδόσφαιρο. Αντί να στιγματίζω το λάθος, φροντίζω να μένω στα θετικά. Διακυβεύονται 9 βαθμοί για εμάς και 6 για τους υπόλοιπους», επισήμανε ο τεχνικός Ντυπρά.

Τιμωρημένος ο μέσος Ντουάτ (29/1), καθώς και ο ηγετικός φορ Καζρί (28/10), που έχει παραγκωνιστεί κάπως στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Πάντα εκτός λόγω τραυματισμού ο φορ Σακό (7/0), ο στόπερ Κολοτζέτζιακ (30/2) και ο αμυντικός Σακό (7/0). Εκτός για τακτικούς λόγους ο χαφ Νεϊού (16/0).

Σεντ Ετιέν Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 3,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

ΝΙΣ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ