5η αγωνιστική

*Μετρούν 2/2 παιχνίδια με under & No Goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενο στα 2 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΓΕΡΒ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 εκτός έδρας, από τη Βολερένγκα, στο πλαίσιο το πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Τη λύση έδωσε ο Νόρχαϊμ με το αυτογκόλ, στο 82’ για το τελικό 1-0.

Η Γερβ έδωσε ό,τι είχε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στο Όσλο απέναντι στη Βολερένγκα (1-0), παρά το γεγονός ότι εξ αρχής είχε πολύ δύσκολο έργο. “Λύγισε” με ένα αυτογκόλ στο τελευταίο δεκάλεπτο και υπέστη τη δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα σε διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών. Μετρά επίσης ισάριθμες νίκες, οι οποίες επιτεύχθηκαν εντός έδρας με το ίδιο σκορ 1-0 απέναντι σε Στρέμσγκουντσετ και Κρίστιανσουντ. Ο αμυντικός Μάφι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός για έξι έως οκτώ εβδομάδες. 

Γερβ Στατιστικά

*4/4 επίσημα παιχνίδια είχαν No Goal

*3/4 ματς τελευταία με under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 6/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΟΥΜΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-5 εντός έδρας, από τη Σάρπσμποργκ, για το πρωτάθλημα. Στο 14’ ο Χάιντς και στο 34’ ο Λίνσετ σκόραραν για το 0-2 και στο φινάλε του ημιχρόνου ο Γκούντερσεν μείωσε σε 1-2. Στο 48’ ο Μολίνς το 1-3 και στο 52’ ο Μάιγκορντ το 1-4 για τους φιλοξενούμενους. Στο 75’ ο Άντονσεν μείωσε σε 2-4 και στο 85’ ξανά ο Μάιγκορντ σκόραρε για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Τρούμσε υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σάρπσμποργκ (2-5) και καλείται να μαζέψει τα… κομμάτια της και να αντιδράσει άμεσα. Η ομάδα του Γκάουτε Χέλστρουπ δεν κατάφερε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ήταν η δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από εκείνη της πρεμιέρας με αντίπαλο την Οντ εκτός έδρας, με σκορ 2-0. Μία νίκη και μία ισοπαλία ο απολογισμός των θετικών αποτελεσμάτων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι εκτός οι Βέστερλουντ, Έιβαν και Άντερς Γένσεν, ενώ θα παίξει καθώς φαίνεται ο Γκούντερσεν. Επίσης, είναι εκτός οι Σισέ, Όπσαλ, Ρόμπερτσεν και Χάφσταντ. 

Τρούμσε Στατιστικά

*3 σερί παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*3/5 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

Γερβ – Τρούμσε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ