Η σφαγή των φαβορί

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα στοιχηματος 070422

Όλα τα βλέμματα στο Βελοντρόμ απόψε και στο Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ με τον Δικέφαλο να παίζει τα ρέστα του, για πρόκριση στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ξέρετε πότε είδαμε τελευταία φορά ελληνική ομάδα σε ημιτελικό; Το 1996, όταν ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τον Άγιαξ.

Ήταν η τρίτη του συμμετοχή σε ημιτελικά, ενώ είχε μεσολαβήσει κι αυτή της ΑΕΚ το 1977. Καταλαβαίνει κανείς, πόσο σημαντικό είναι για όλους μας, το αποψινό παιχνίδι του Δικέφαλου με την Μαρσέιγ. Τα 25 χρόνια αναμονής, είναι πολλά κι ευτυχώς που μεσολάβησε και η κατάκτηση του EURO 2004.

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θέλω φυσικά να αδικήσω τις προσπάθειες που έχουν κάνει οι ελληνικές ομάδες στο παρελθόν και τις μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες που μας έχουν χαρίσει κατά καιρούς, με πιο πρόσφατες, αυτές του Ολυμπιακού, που έχει συνεχή παρουσία και μας κρατά ζεστούς και αισιόδοξους.

Ας ελπίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ εφέτος, θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Και για όσους έχουν σπεύσει -ακόμα και στο χαβαλέ- να υποτιμήσουν το Κόνφερενς Λιγκ, να τους θυμίσω ότι στο παρελθόν, οι ελληνικές ομάδες -αναμεσά τους, ο Πανιώνιος και η Λάρισα – έπαιξαν 6 φορές στα προημιτελικά του Κυπελλούχων.

Την τρίτη δηλαδή κατά σειρά διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ, όπως τώρα το Κόνφερενς. Θέλει κανείς μήπως να αστειευτεί με τις προσπάθειες που είχαν κάνει τότε, ο Γκαλίτσιος, ο Βαλαώρας, ο Μητσιμπόνας, ο Παραφέστας, ο Πατσιαβούρας, αλλά και οι νεότεροι, Σαπουντζής, Φύσσας, Ιωαννίδης, Καρασσαβίδης και Στρακόσια…; Respect!

Για σήμερα, τα προγνωστικά στοιχήματος πάνε σε αγώνες όπου φαβορί να κατακτήσουν και το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ, κοντράρονται μεταξύ τους.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα

H Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στην Γερμανία ετοιμοπόλεμη.Ο Τσάβι έχει κάνει τρομερή δουλειά από την προσέλευση του και ύστερα και μάλιστα είναι αήττητος από τις 23/1 σε όλες τις διοργανώσεις.  Συγκεκριμένα σε 13 παιχνίδια έχει 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Επίσης σκοράρει πολύ η ομάδα του μιας και σε αυτά τα 13 ματς έχει πετύχει 33 γκολ. Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η 4άρα στην Ρεάλ, που σίγουρα δεν περίμενε κανείς. Η Άιντραχτ από την άλλη δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Στα τελευταία 4 παιχνίδια της έχει 3 ισοπαλίες και 1 ήττα και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το τι μπορεί να καταφέρει απόψε. Ποδόσφαιρο είναι βέβαια και ειδικά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι όλα μπορεί να γίνουν. Θα πάω λοιπόν με βάση την λογική. Αυτή λέει ότι μάλλον δεν θα δυσκολευτεί η Μπάρτσα απόψε. Επίσης θα σταθώ και στην τρομερή φόρμα του Ομπαμεγιάνγκ. Μετά την μεταγραφή του από την Άρσεναλ ήταν η αποκάλυψη.Σκοράρει και πιστεύω θα το κάνει και απόψε. Σκόραρε επίσης και στα δυο τελευταία ευρωπαϊκά του ματς.

Λειψία – Αταλάντα

Ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια απόψε. Η Λειψία κάνει εξαιρετική χρόνια και μάλιστα βρίσκεται 4η στην βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα. Προέρχεται και από την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη me 4-1 απέναντι στην Ντόρτμουντ! Επίσης, είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις απο τις 11/2, μετρώντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Λειψία – Αταλάντα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αντίπερα όχθη, η Αταλάντα έχει τα σκαμπανεβάσματα της. Προέρχεται από ήττα εντός έδρας από την Νάπολη με σκορ 3-1, αλλά είχε προηγηθεί ένα αήττητο 4 αγώνων με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Θα μπορούσε σίγουρα να έχει πολύ καλύτερη θέση από την 7η που βρίσκεται τώρα. Σημαντικό το ότι και οι δυο σκοράρουν, αλλά και δέχονται γκολ. Θεωρώ πως η Αταλάντα, μιας και παίζει εκτός έδρας, θα είναι πιο επιφυλακτική και θα δώσει προσοχή στην άμυνα, αλλά πιστεύω θα λυγίσει.

Λέστερ – Αϊντχόφεν

Δύο από τα φαβορί του Κόνφερενς Λιγκ, σε μια μονομαχία που αναμένεται με επιθετικό ποδόσφαιρο, συναρπαστική, με θέαμα και γκολ. Οι Εγγλέζοιβρίσκονται σε ανοδική πορεία από τον Φεβρουάριο, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 11 αγώνες, κάτι που κράτησε και τον Ρότζερς στον πάγκο της ομάδας. Έρχονται δε, από το 1-1 το περασμένο Σάββατο, στο Όλντ Τράφορντμε την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ  και η αυτοπεποίθηση τους είναι στα ύψη. Οι «αλεπούδες» έχουν επίσης και 6 σερί παιχνίδια αήττητες στην έδρα τους. Η τελευταία τους ήττα, ήταν ευρωπαϊκή, το 2-1 στη Γαλλία από τη Ρεν, αλλά την πρόκριση την πήραν με το 2-0 του πρώτου αγώνα. Η κόντρα τους με την Αϊντχόφεν, δεν είναι καθόλου εύκολη.

Οι Ολλανδοί του Ρότζερ Σμιντ, έχουν ξεχάσει τι σημαίνει ήττα, εδώ και 13 παιχνίδια, μετρώντας 10 νίκες σε αυτά, ωστόσο, το περασμένο Σάββατο, υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία 3-3 με την Τβέντεκι έμειναν 4 βαθμούς πίσω από τον Άγιαξ, στη διεκδίκηση του τίτλου. Έχαναν μάλιστα με 3-0 και το 3-3 το πέτυχαν στο 94’! Αυτό πόνεσε… Γενικά, έχουμε βροχή από γκολ στα παιχνίδια τους και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το 4-0 επί της Κοπεγχάγης στη Δανία, στη ρεβάνς του 4-4 στην έδρα τους, στην προηγούμενη φάση των «16». Θεωρώ δύσκολο να μην δούμε τουλάχιστον 3 γκολ στο ματς, ενώ θα δώσω και προβάδισμα νίκης στη Λέστερ, λόγω έδρας κυρίως.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Άιντραχτ – Μπαρτσελόνα ➡  2  (απόδοση 1.70)

➡ Μπαρτσελονα over 1.5 (απόδοση 1.65)

➡ Σκόρερ Ομπαμεγιάνγκ (απόδοση 1.75)

Λειψία –  Αταλάντα  ➡ 1 (απόδοση 1.78)

Λειψία – Αταλάντα ➡ G/G (απόδοση 1.65)

Λέστερ  –  Αϊντχόφεν  ➡1 (απόδοση  2.10)

Λέστερ – Αϊντχόφεν ➡ Οver  2.5  (απόδοση  1.75)

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας

Άστον Βίλα – Τότεναμ

Σαουθάμπτον – Τσέλσι

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ

Βόλφσμπουργκ – Αρμίνια Μπίλεφελντ

Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ

Μπόχουμ – Μπάγερν Λεβερκούζεν

Μαρσέιγ – Μονπελιέ

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​