Betshop: Θα πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ;

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

O ΠΑΟΚ έχει έξοδο στην έδρα της Γάνδης για τη μεταξύ τους ρεβάνς με έπαθλο εισιτήριο στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Η Betshop προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το σπουδαίο ματς.

Γάνδη

Ηττήθηκε η Γάνδη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με 1-0, χωρίς να δείξει ιδιαίτερα απειλητική. Έρχεται από νίκη την περασμένη Κυριακή εκτός έδρας με αντίπαλο την Μπέερσοτ και σκορ 2-0, το οποίο θα μπορούσε να το πάει και πιο ψηλά. Αυτό ήταν και το έκτο διαδοχικό τρίποντο στο βελγικό πρωτάθλημα, όπου είναι στην 5η θέση. Στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει δεχτεί μόνο δύο τέρματα, από τον Δικέφαλο και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Γάνδη – ΠΑΟΚ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ

Το προβάδισμα έναντι της Γάνδης διατηρεί ο ΠΑΟΚ έπειτα από τη νίκη του στην Τούμπα (1-0). Θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω για να βρεθεί στην προημιτελική φάση διοργάνωσης της Ευρώπης και τον βολεύουν δύο αποτελέσματα. Κέρδισε στην πρεμιέρα των πλέι οφ τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας με 1-0, με γκολ του Άκπομ στις καθυστερήσεις, η 2η θέση είναι ουσιαστικά δική του στην κατάταξη της Σούπερ Λιγκ. Έχει διατηρήσει την εστία του ανέπαφη στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του.

Γάνδη – ΠΑΟΚ Αποδόσεις

Στην πλατφόρμα της Betshop η Γάνδη ως γηπεδούχος έχει το προβάδισμα, με τον άσο να εντοπίζεται στο 1.73 και το διπλό του ΠΑΟΚ στο 5.80. Η πρόκριση προσφέρεται στο 1.79 για τον Δικέφαλο και είναι στο 1.99 για τη βελγική ομάδα. Στα τέρματα, το No Goal (1.70) είναι πιο πιθανό και το Under 2.5 βρίσκεται σε απόδοση 1.68.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.



Tags: