* 25η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Στον πρώτο γύρο (22/09): Γκιόζτεπε – Χατάισπορ 0-2

ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν είναι σε καλό “φεγγάρι” η ομάδα του Ομέρ Ερντογάν, την Τετάρτη χάθηκε ο στόχος του Κυπέλλου, ηττήθηκε εντός έδρας από την ντεφορμέ Αντάλιασπορ (0-2).

Κομβικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα η αποβολή του Κουρουτσούκ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αναγκαστικά έμεινε πίσω με παίκτη λιγότερο, πιέστηκε και λύγισε πριν την παράταση, με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Είχε προηγηθεί η κακή εμφάνιση στην έδρα της Καϊσέρισπορ, όπου το τελικό 4-3 την κολακεύει. Έχανε 4-1 στο 68’, παρουσιάζοντας και πάλι μεγάλα αμυντικά προβλήματα, μείωσε πολύ αργά, δεν μπήκε ποτέ στη διεκδίκηση αποτελέσματος. Συνολικά στα δύο τελευταία ταξίδια της δέχθηκε 10 γκολ, ενώ στα δύο πρόσφατα εντός απέτυχε να σκοράρει. Πριν τη διακοπή έμεινε στο 0-0 εντός με την πλέον αδύναμη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας Ρίζεσπορ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα-αποκλεισμός (0-2) από την Αντάλιασπορ στο Κύπελλο. Ο Κουροτσούκ των γηπεδούχων αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ημίχρονου, η Ανταλιασπορ σκόραρε στο 83’ (Εντάο) και 87’ (Ράιτ).

ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 3.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (δες το στη Stoiximan)

* Over 2.5 τα 8/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πάλεψε στην Πόλη την Πέμπτη, άντεξε στην πίεση της Μπεσίκτας, κατάφερε να πάει το ματς στην παράταση και τα πέναλτι, αλλά εκεί οι παίκτες του Μαέστρο δεν ήταν ψύχραιμοι. Σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν τυχερή που δεν ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια.

Δεύτερο σερί παιχνίδι που μένει στο μηδέν επιθετικά και πρώτο εκτός έδρας μετά από 16 παιχνίδια πρωταθλήματος! Την προηγούμενη Κυριακή σταμάτησε άδοξα το νικηφόρο σερί που είχε χτίσει στο ξεκίνημα του 2022, ήττήθηκε εντός έδρας στο ντέρμπι της Σμύρνης από την παραπαίουσα Αλτάι, σε ματς που είχε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά πλήρωσε δύο μεγάλα λάθη.

Μπήκε με την ομάδα στις προπονήσεις η νέα μεταγραφή, o χαφ Μπενζιά, που αποκτήθηκε δανεικός από την Ντιζόν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) και αποκλεισμός στα πέναλτι από την Μπεσίκτας στο Κύπελλο.

ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

* Goal/Goal τα 16 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, τα 12 εξ αυτών συνδυάστηκαν με Over 2.5!

Χατάισπορ – Γκιόζτεπε στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ