*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ροτσντέιλ – Ολνταμ 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΟΛΝΤΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ολνταμ έχασε με 3-0 εκτός έδρας από την Χάρογκεϊτ, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα χωρίς να σκοράρει, τέταρτη στους εφτά τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, ενώ στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, με πέντε ήττες. Και ειδικά στο γήπεδό της είναι χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγώνες, με τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα.

Είναι πλέον ουραγός του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα έχει απομακρυνθεί σημαντικά, ούσα στο -7 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής.

Η διοίκηση αποφάσισε τελικά να πάρει έναν παλιό της γνώριμο μήπως και μπορέσει να την σώσει, με τον Τζον Σέρινταν να επιστρέφει σε αυτήν, έχοντας πετύχει έναν ανάλογο στόχο στο παρελθόν.

Λείπει εδώ και λίγο καιρό ο μέσος Σίχαν που θα απουσιάσει και απόψε.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ολνταμ έχασε με 3-0 εκτός έδρας από την Χάρογκεϊτ, δεχόμενη το πρώτο τέρμα από τον Μούλντουν στο 17ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης με άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» το παιχνίδι για την αντίπαλο της, σκοράροντας στο 73’ και στο 89’.

Ολνταμ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί N/G (δες το στην Interwetten)

*Εχει 13/18 over 2,5 εντός έδρας, 9/12 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ροτσντέιλ έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Μπράντφορντ, έχοντας μείνει σε μία νίκη στους εννιά τελευταίους αγώνες της, ενώ ειδικά μακριά από το γήπεδο της έχει τρεις συνεχόμενες ήττες και δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 18η θέση του συγκεκριμένα, απέχοντας αρκετά πιο μακριά από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -13 συγκεκριμένα, αλλά έχει και μία σχετική απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +9 για την ακρίβεια.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Κεοχάν και ο επιθετικός Άντριους, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γουάιτ (ΑΜ), Κέλι (ΜΕ) που χτύπησαν στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τους.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ροτσντέιλ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Μπράντφορντ, σε έναν αγώνα που η αντίπαλος της μπήκε δυνατά και τελείωσε δυνατά, με κάποιες ευκαιρίες, αλλά ενδιάμεσα η ίδια έκανε τις περισσότερες φάσεις και αυτή ανεπιτυχώς.

Ροτσντέιλ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G

*Εχει 9/16 over 2,5 εκτός έδρας, 7/12 στο πρωτάθλημα.

Ολνταμ – Ροτσντέιλ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ