27η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Ντέρμπι 1-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προσπάθησε η Ντέρμπι, όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Κόβεντρι, εκτός έδρας. Είχε τον έλεγχο της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα ύστερα από τέσσερις αγώνες. Στο αμυντικό της κομμάτι ήταν αρκετά σταθερή, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία της στην ουσιαστική μοναδική ευκαιρία που είχαν στο στόχο.

Μετά από τον αποκλεισμό η Ντέρμπι έχει ως μοναδικό στόχο να εκμηδενίσει όσες πιθανότητες της απομένουν για παραμονή στην κατηγορία. Θα ήταν σε ασφαλή θέση στην κατάταξη αν δεν είχε τα εξωαγωνιστικά προβλήματα και τις αφαιρέσεις βαθμών που της προκάλεσαν, καθώς τα αποτελέσματά της είναι πολύ πιο θετικά από άλλες ομάδες που βρίσκονται πάνω από εκείνη. Μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε, έχοντας πετύχει 6 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 4. Μπροστά στο κοινό της είναι σκληροτράχηλη ομάδα και δεν επιτρέπει σε καμία αντίπαλο να περάσει άτρωτη από την έδρα της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κόβεντρι με σκορ 1-0, στα πλαίσια του τρίτου γύρου για το FA Cup. Το γκολ που έδωσε την πρόκριση στους γηπεδούχους πέτυχε ο Χίαμ στο 42’.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γουλβς, εκτός έδρας. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, είχε λίγες ευκαιρίες και απείλησε με ελάχιστες από αυτές την αντίπαλη εστία, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα. Η αμυντική της λειτουργία είχε αρκετές αστάθειες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι γηπεδούχοι με την πίεση που άσκησαν και εν τέλη τη φιλοδώρησαν με τρία γκολ.

Τα νικηφόρα αποτελέσματα του πρωταθλήματος θέλει να συνεχίσει, όμως θα πρέπει να περάσει από τη δύσκολη έδρα της Ντέρμπι. Μετράει ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας πετύχει 7 τέρματα, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί μόλις 2. Βρίσκεται ακόμα χαμηλά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μακριά από τις θέσεις στις οποίες είχε ως στόχο στην αρχή της σεζόν και θα πρέπει να παλέψει αρκετά από εδώ και πέρα για να μπορέσει να πλησιάσει.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Γουλβς με σκορ 3-0, στα πλαίσια του τρίτου γύρου για το FA Cup. Το σκορ άνοιξε ο Ποντένσε στο 14’ και τα τέρματα διπλασίασε ο Σεμέδο στο 72’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ποντένσε με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 80’.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ντέρμπι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ