25η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Φούλαμ-Ρέντινγκ 1-2.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν τα πήγε καλά η Ρέντινγκ με αντίπαλο την Κιντερμίνστερ, μακριά από το γήπεδό της. Αυτή είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε φάσεις χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική, αν και κατάφερε να πετύχει τέρμα. Τα προβλήματα στην άμυνά της δεν έλειψαν ούτε σε αυτή την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να τα εκμεταλλευτούν ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ.

Την πρώτη της νίκη στη νέα χρονιά θέλει, όμως θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Φούλαμ. Δεν βγήκε καλά η περσινή χρονιά και δεν έχει μπει εξίσου καλά η φετινή για τη Ρέντινγκ που αγνοεί τη νίκη για πάνω από ένα μήνα. Μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε, έχοντας σκοράρει 4 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 6. Είναι φανερό πως έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, όπως επίσης φαίνεται να την επηρεάζουν πολύ και οι απουσίες που έχει αυτό το διάστημα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κιντερμίστερ με σκορ 1-2, στα πλαίσια του τρίτου γύρου για το FA Cup. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Πούσκας στο 45’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Όστιν στο 69’. Την ανατροπή και τη σπουδαία πρόκριση στους γηπεδούχους έδωσε ο Μόργκαν-Σμιθ στο 82’.

Ρέντινγκ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.(δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΦΟΥΛΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα για τη Φούλαμ που μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια απέναντι στη Μπρίστολ Σίτι, εκτός έδρας, όμως έκανε μια αρκετά πειστική εμφάνιση. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, απείλησε την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι ήταν αρκετά σταθερή και παρά τις προσπάθειες που είχαν οι γηπεδούχοι να σκοράρουν, κατάφερε να διατηρήσει έστω και δύσκολα ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά ύστερα από τέσσερις αγώνες.

Στόχος είναι να επιστρέψει στις νίκες, παίρνοντας την πρώτη της χρονιάς κόντρα στη Ρέντινγκ. Έχει πλεονέκτημα βάση της εικόνας της αντιπάλου της, όπως επίσης και από θέμα απουσιών. Είναι σαφώς πιο δυνατή ομάδα και προσπαθεί να το δείχνει σε κάθε αναμέτρησή της, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν έπεισε ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της. Είχε ένα αρκετά μεγάλο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, το οποίο έσπασε πριν την ολοκλήρωση του 2021.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Μπρίστολ Σίτι, στα πλαίσια του τρίτου γύρου για το FA Cup. Παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες, καμία δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Την πρόκριση πανηγύρισαν οι φιλοξενούμενοι, με το γκολ του Γουίλσον στο 105’ της παράτασης.

Φούλαμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Ρέντινγκ – Φούλαμ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ