Ζόρια, για Μουρίνιο, Αλέγκρι και Σιμεόνε

Ανανεώθηκε:
juventus-dybala

Με τη στήριξη μας, στους φιλοξενούμενους, θα κινηθούμε στα προγνωστικά στοιχήματος, σε αυτή την δεύτερη Κυριακή του 2022, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας στο ιταλικό ντέρμπι των «χαμένων» των Θεοφανείων, Ρόμα και Γιουβέντους, αλλά και στις δύσκολες αποστολές του Σιμεόνε και του Μαρθελίνο.

Ρόμα – Γιουβέντους Προγνωστικά

Ξεκίνησαν και οι δύο με ντέρμπι τη νέα χρονιά και οι δύο έχασαν βαθμούς και ταυτόχρονα έδαφος, στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιούβε υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με τη Νάπολι (1-1), η Ρόμα έχασε εκτός έδρας, με κάτω τα χέρια από την Μίλαν (3-1). Το θέμα βέβαια είναι, ότι η Γιουβέντους γενικά δεν χάνει εύκολα και η τελευταία ήττα της, έγινε στα τέλη του Νοέμβρη από την Αταλάντα, ενώ η Ρόμα έχει κάνει 3 ήττες στις τελευταίες 6 αγωνιστικές! Πάντως, όπως κι ο Μουρίνιο, έτσι και ο Αλέγκρι, βρίσκονται υπό πίεση και θέλουν επιστροφή στις νίκες, αλλά ο Πορτογάλος της Ρόμα δεν θα έχει στο παιχνίδι αυτό, δύο «κομβικούς» παίκτες του, τους Μαντσίνι και Κάρσντορπ, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο Μιλάνο. Με την εικόνα που είδα από τους «τζιαλορόσι», οι οποίοι θα μπορούσαν να δεχτούν περισσότερα γκολ, καθώς η Μίλαν είχε και 3 δοκάρια, πιστεύω ότι η Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Υπολογίζω και το γεγονός, ότι η Γιουβέντους έχει 5 νίκες και μόνο 2 ήττες από την Ρόμα στα τελευταία 9 παιχνίδια τους. Σημαντικό επίσης, ότι η Ρόμα στο γήπεδο της, πολύ δύσκολα δέχεται γκολ (έχει κρατήσει το «μηδέν» σε 5 ματς στο Ολίμπικο).

Ρόμα – Γιουβέντους: 2 (2.15)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Προγνωστικά

Άλλη μια μάχη, για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ατλέτικο βέβαια είναι μια ανάσα από την 4άδα, ενώ η Βιγιαρεάλ απέχει 5 βαθμούς και καίγεται περισσότερο για το τρίποντο. Κι έχει και το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και τον αέρα των 4 σερί νικών και των συνολικά 15 γκολ που πέτυχε σε αυτές τις 4 αγωνιστικές. Η ομάδα του Σιμεόνε από την πλευρά της, μετά από τις 4 σερί ήττες στο κλείσιμο του 2021, μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά, νικώντας με 2-0 την Βαγεκάνο, ομάδα που επίσης διεκδικεί θέση στην 4άδα κι άλλαξε η ψυχολογία της.  Δεν θα έχει βέβαια τον «τιμωρημένο» Λουίς Σουάρες σε αυτό το ματς, αλλά έτσι κι αλλιώς, την δουλειά με την Βαγεκάνο την έκανε ο Κορέα με 2 γκολ! Επιστρέφουν και κάποιοι παίκτες από κορωνοϊό κι ανάμεσα τους και ο Γκριεζμάν, οπότε οι Μαδριλένοι θα είναι δυνατοί μπροστά. Με προβλημάτισε λίγο η ήττα της Βιγιαρεάλ την Πέμπτη στο κύπελλο από την Χιχόν της Β’  κατηγορίας (2-1), αλλά είχε πολλές απουσίες κι έπαιξε με τις ρεζέρβες. Αυτές οι απουσίες, είναι που με κάνουν να πιστεύω, ότι η ομάδα του Έμερι, δύσκολα θα επιβληθεί της Ατλέτικο.  Υπολογίζω ότι η Ατλέτικο είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της με το «κίτρινο υποβρύχιο», ενώ στα 8 από τα τελευταία 10 που έχουν παίξει στο «Ντε Λε Κεράμικα», έχουν επιτευχθεί το πολύ 2 τέρματα.

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο: Χ2 & Under 2,5 (2.35)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλαβές – Μπιλμπάο Προγνωστικά

Αν και κατάφερε να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό από την Ρεάλ Σοσιεδάδ(1-1), η Αλαβές παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και δύσκολα θα τη γλυτώσει εφέτος. Παραμένει χωρίς νίκη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές, όπου έχει κάνει  4 ήττες! Βέβαια, έχει και κάποια καλά. Η αλλαγή προπονητή,  που της έφερε και τον βαθμό με την Σοσιεδάδ, αλλά και η προϊστορία με τους Βάσκους, που λέει, ότι στα 4 τελευταία παιχνίδια που υποδέχτηκε την Μπιλμπάο, δεν έχασε! Πέτυχε 3 νίκες κι είχε και μια «λευκή» ισοπαλία. Πιστεύω όμως ότι αυτή τη φορά, η ομάδα του Μαρθελίνο, δεν θα αφήσει περιθώρια στους γηπεδούχους. Με στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, μπορεί να είναι στη μέση της βαθμολογίας, αλλά αυτό οφείλεται στις πολλές ισοπαλίες (9)! Έρχεται από το διπλό στην Οσασούνα (3-1) και μπορεί να πετύχει κι ένα δεύτερο σερί, που θα της ανεβάσει και το ηθικό, εν όψη του ημιτελικού του Σούπερ-Καπ με την Ατλέτικο την ερχόμενη Πέμπτη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ρόμα – Γιουβέντους   2  (απόδοση  2.15)

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ:     Ρόμα – Γιουβέντους    under  2,5   (απόδοση  1.80)

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο    Χ2  και under  2.5  (απόδοση  2.35)

Αλαβές – Μπιλμπάο   2    (απόδοση  1.95)

Αλαβές – Μπιλμπάο: 2 (1.95)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ