*Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι.

*Η Γέοβιλ κέρδισε τελευταία φορά την Μπόρνμουθ το 2007. Από τότε σε 11 αγώνες έχει οκτώ ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΕΟΒΙΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Νάσιοναλ Λιγκ)

Η Γέοβιλ έχασε και εντός από την Τορκί, με 1-2, παρόλο που προηγήθηκε και ήταν μπροστά στο σκορ ως το τελευταίο 15λεπτο. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, από την ίδια αντίπαλο, έπειτα από 12 παιχνίδια στα οποία δεν είχε ηττηθεί και είχε 10 νίκες σε αυτό το διάστημα.

Είναι οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 11η θέση του συγκεκριμένα, αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει σε απόσταση βολής από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, ούσα στο -7 από αυτήν.

Τιμωρημένος είναι ο Σμιθ (ΤΕ) που ολοκληρώνει την ποινή του, επιστρέφει από τιμωρία ο Μος (ΜΕ), αλλά υπάρχουν και παίκτες που έχουν κορωνοϊό, χωρίς φυσικά να ανακοινώσει τα ονόματα τους ο τεχνικός τους, Ντάρεν Σαρλ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γέοβιλ έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Τορκί, αν και προηγήθηκε με τον Μπαρνέτ στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Και ενώ όλα έδειχναν πώς βαδίζει προς μία ακόμη νίκη, δέχθηκε την ισοφάριση από τον Λέμονχεϊ – Εβανς στο 75ο λεπτό, πριν δεχθεί και δεύτερο γκολ από τον Χόλμαν στο 89’.

Γέοβιλ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί over 2,5 (δες το στην Betshop)

*Εχει 9/14 αγώνες εντός έδρας με 2-3 γκολ.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ ΑΝΑΛΥΣΗ (Τσάμπιονσιπ)

Η Μπόρνμουθ κέρδισε και την Κάρντιφ με 3-0 εντός έδρας, πριν μία εβδομάδα περίπου, στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2020. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αμφότερες χωρίς να δεχθεί γκολ, με την αμέσως προηγούμενη να είναι μακριά από το γήπεδό της. Και δείχνει να ξεπερνάει τη μεγαλύτερη περίοδο της χωρίς νίκη, έξι αγώνες που δεν είχε κερδίσει.

Εχει ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας, στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας, στο +4 για την ακρίβεια, από την τρίτη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας όμως και δύο αγώνες περισσότερους από την Φούλαμ που βρίσκεται εκεί. Αλλά είναι και στο +3 από την δεύτερη Μπλάκμπερν, ενώ έχει σημαντική απόσταση ασφαλείας, δέκα βαθμών, από την έβδομη θέση που δεν οδηγεί ούτε καν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Εκτός του επιθετικού Μπρουκς που έχει πρόβλημα υγείας με καρκίνο, τραυματίας είναι και ο επιθετικός Στάνισλας, ενώ υπάρχουν και παίκτες με κορωνοϊό τους οποίους δεν μπορούν να αποκαλύψουν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μπόρνμουθ κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Κάρντιφ, ανοίγοντας το σκορ με τον Κρίστι στο 25’. Και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε άμεσα, σκοράροντας δεύτερο γκολ με τον Σολάνκε στο 68’, ενώ ο Σμιθς στο 83’ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μπόρνμουθ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί N/G

*Εχει 11/14 under 2,5 εκτός έδρας.

Γέοβιλ – Μπόρνμουθ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ